LANCOM voorziet producten van energiebesparende Switched Mode Power Supplies

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  24-06-2008
Trefwoorden: Groen

LANCOM voorziet producten van energiebesparende
Switched Mode Power Supplies

Amsterdam, 24 juni 2008 – Bij veel bedrijven komt een aanzienlijk deel van de energiekosten voor rekening van de IT-infrastructuur. Bij de aanschaf van servers en andere netwerkhardware besteden organisaties dan ook veel aandacht aan potentiële energiebesparingen. Om het energiegebruik te reduceren, voorziet LANCOM Systems vanaf dit kwartaal zijn producten van Switched Mode Power Supplies (SMPS) in plaats van transformatoren. Dit resulteert in energiebesparingen tot twintig procent ten opzichte van conventionele apparatuur.

LANCOM gebruikt ook bijzonder weinig energie bij de ontwikkeling en productie van zijn hardware. Forse energiebesparingen tijdens het productieproces èn op operationeel niveau zijn het resultaat. De hardware is speciaal ontworpen met het oog op energiebesparingen. Alle LANCOM-producten kunnen functioneren met passieve koeling. Hier komen geen bewegende onderdelen aan te pas. Dat zorgt naast energiebesparingen voor een uiterst stille en foutloze werking.

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Reading (VK), Wenen, Bolzano (Italië), Madrid en Amsterdam. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.


Voor foto’s of meer informatie:

LANCOM Systems GmbH
Jan Buis
Tel.: +49 2405 49936 233
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: 030-656 50 70
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Groen

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share