Mahindra Satyam tekent vijfjarig miljoenencontract met GlaxoSmithKline (GSK)

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  13-07-2009
Trefwoorden: Sap, Mahindra Satyam


Mahindra Satyam tekent vijfjarig miljoenencontract met GlaxoSmithKline (GSK)

• Mahindra Satyam op weg naar herstel
• GSK al klant sinds 2002
HYDERABAD, India, 13 juli 2009: Mahindra Satyam, de nieuwe merknaam van Satyam Computer Services Ltd. (NYSE: SAY), heeft een vijfjarig miljoenencontract getekend met farmacieconcern GlaxoSmithKline (GSK). Mahindra Satyam levert GSK diensten op het gebied van SAP en andere bedrijfskritische systemen. GSK is al sinds 2002 klant bij Satyam.

Bill Louv, Chief Information Officer van GSK: “GSK is zeer positief over het feit dat we ons contract met vijf jaar konden verlengen. Wij kijken ernaar uit hetzelfde hoge niveau van professionaliteit en commitment te ontvangen, zoals we dat in de afgelopen zeven jaren hebben ervaren.”
“De keus van GSK is een erkenning van de competitieve houding en vastberadenheid van de medewerkers van Mahindra Satyam. Hun kennis, commitment en inzet zijn ongeëvenaard”, zegt CP Gurnani, CEO van Mahindra Satyam. “Dit onderstreept dat we op weg zijn om onze positie als marktleider te herwinnen. Wij zijn GSK dankbaar voor het vertrouwen in ons.”
###
Over Mahindra Satyam
Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren.
De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management en infrastructuurdiensten.
Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van $ 6,3 miljard. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling.
Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune® 500-organisaties. Meer informatie is beschikbaar op www.satyam.com.

Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Lianne van Dijk
Tel.: 030 65 65 070
E-mail: lianne@lvtpr.nl

Satyam Computer Services Ltd.
Sandeep Thawani
Tel.: +44 (0) 20 7715 5000
Email: Sandeep_thawani@satyam.comTrefwoorden: Mahindra Satyam, Sap,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share