NTT verbetert netwerktechnologie met Partner Solution Development Platform van Juniper Networks

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  26-06-2008
Trefwoorden: Ntt

NTT verbetert netwerktechnologie met Partner Solution Development Platform van Juniper Networks
Grootste Japanse carrier neemt deel aan Open IP Solution Development Program
Schiphol-Rijk, 26 juni 2008 – NTT Advanced Technology (NTT-AT) neemt deel aan het Open IP Solution Development Program (OSDP) van Juniper Networks. NTT-AT is de technische divisie van de NTT Group, de grootste telecomcarrier in Japan. Als lid van het OSDP krijgt NTT-AT toegang tot het Partner Solution Development Platform (PSDP). Vanuit het PSDP kunnen klanten en partners speciale applicaties ontwikkelen op basis van de geavanceerde JUNOS-software.
Het PSDP biedt verschillende krachtige resources, waaronder een Software Development Kit (SDK), intelligente en veilige interfaces naar JUNOS-routing- en -servicefuncties, en technische en zakelijke ondersteuning. Door vanuit JUNOS-software te ontwikkelen, besparen klanten en partners niet alleen tijd en geld voor wat betreft applicatieontwikkeling, maar ook bij de inzet van de oplossing. Daarnaast verlagen ze de operationele kosten.
“De aard van technische innovatie verschuift naar uiterst betrouwbare en slimme IP-netwerken”, zegt Toshikatsu Izumi, directeur van het Network Technology Center bij NTT-AT. “Het PSDP stimuleert innovatie op het vlak van veelzijdige dienstenlevering en applicatie-integratie. We kunnen hierdoor sneller en effectiever reageren op klantspecifieke eisen.”
“Technologische innovatie vindt steeds vaker plaats in een open en creatieve samenwerking tussen partners”, zegt Takeshi Akaike, projectmanager Broadband Network System bij NTT Network System Service Laboratory. “Door de ontwikkeling van JUNOS-software op een veilige manier open te stellen met het PSDP, stelt Juniper ons in staat de ontwikkeling van geavanceerde applicaties te versnellen. Het PSDP is een uniek en effectief R&D-platform voor netwerktechnologie.”
De beveiliging en stabiliteit van JUNOS-software in combinatie met de modulaire architectuur en enkele broncode zorgen voor uitstekende prestaties, betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid. Dit alles tegen een aantrekkelijke cost of ownership. JUNOS biedt maximale systeembeschikbaarheid, intelligentie en een geautomatiseerde operationele efficiëntie. Zo krijgen leveranciers inzicht in de service- en netwerkbeschikbaarheid die klanten eisen, wat de basis vormt voor het verbeteren van de gebruikerservaring.
“JUNOS-software zorgt al tien jaar voor continue innovatie. Deze software is dan ook hard op weg om het favoriete besturingssysteem te worden van veeleisende bedrijven als NTT”, zegt Kim Perdikou, Executive Vice-President en General Manager van de Infrastructure Products Group van Juniper Networks. “Dankzij de krachtige combinatie van diepgaande klant- en partnerexpertise en geavanceerde werkprocessen van JUNOS-software blijft dit platform vooroplopen in de markt. Daarnaast zal het zorgen voor blijvende innovatie van de bedrijfsmodellen van onze klanten.”

###
Over NTT-AT
NTT-AT is in 1976 opgericht als dochterbedrijf van NTT, de grootste serviceprovider op het gebied van telecommunicatie in Japan. Het bedrijf biedt kwalitatieve informatie- en communicatieoplossingen aan bedrijven wereldwijd. NTT-AT is een Value Integrator. Een Value Integrator zet technologie om in toegevoegde waarde voor klanten. Dit doet NTT-AT door een breed productportfolio aan te bieden – van materialen en componenten tot en met geavanceerde apparatuur, maar ook volledige projectbegeleiding en ICT-consulting. Meer informatie is te vinden op http://www.ntt-at.com/company/index.html.
Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.

Voor meer informatie:
Juniper Networks
Rebecca Tyrer
Tel.: +44 (0)1372 385 655
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: +31 (0)30-65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Ntt

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share