OMG start BPM Think Tank Europe 2008 met keynotespeech Jan Baan

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  11-08-2008
Trefwoorden: Bpm, Cordys, Jaan Baan,

OMG start BPM Think Tank Europe 2008 met keynotespeech Jan Baan

Business Process Management-evenement (BPM) op 11 en 12 november 2008 in Putten

Putten, 11 augustus 2008 – De Object Management Group (OMG) opent zijn eerste Europese editie van de BPM Think Tank met een gastkeynotespeech van Jan Baan, oprichter en CEO van Cordys. De BPM Think Tank Europe 2008 vindt plaats op 11 en 12 november 2008 in Kasteel De Vanenburg in Putten. Het evenement wordt gesponsord door Cordys en Lombardi Software. Tijdens het event zijn er rondetafelsessies en interactieve sessies, net als bij het Amerikaanse BPM Think Tank-evenement.

Tijdens de BPM Think Tank Europe 2008 worden de rondetafelsessies begeleid door internationaal vooraanstaande BPM-experts. Het event is de plek waar zowel experts als uitvoerende professionals samenkomen om vanuit
businessperspectief het BPM-gebruik uitgebreid te evalueren teneinde in de toekomst de beste resultaten te behalen. De unieke combinatie van rondetafelsessies, casepresentaties, panelsessies en BPM-productdemonstraties geeft bezoekers inzicht in de voordelen van BPM in de dagelijkse praktijk. Met name de interactieve rondetafelsessies maken dit event uniek ten opzichte van andere BPM-bijeenkomsten.

Om marktleider te zijn en te blijven, is het erg belangrijk veranderingen te omarmen en flexibel en snel te zijn. Zo kan een bedrijf snel reageren op de continu veranderende markteisen. Bedrijven moeten het optimale halen uit hun bestaande infrastructuur om hun ROI te maximaliseren. Cordys helpt klanten de inzet van bestaande middelen te optimaliseren met een nieuwe aanpak – het Cordys Business Operations Platform.

Waarom moeten bedrijven een Business Operations Platform bouwen en hoe maakt dit ze wendbaarder? Dat is de hamvraag die Jan Baan beantwoordt in zijn keynotespeech. Daarnaast behandelt hij een aantal belangrijke zaken die bedrijven succesvol maken.

Jan Baan kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring in verkoop en management binnen de softwarebranche. Hij staat internationaal bekend om zijn sleutelrol in het creëren van een wereldwijde markt voor Enterprise Resource Planning-software (ERP). Baan richtte in 1978, kort na het afronden van zijn studie, The Baan Company op. Hij ontwikkelde zijn eerste softwarepakket in 1979. Dit was het begin van zijn pionierscarrière in de ERP-branche. In 2001 richtte Baan samen met Theodoor van Donge, de belangrijkste architect van ERP-oplossingen van The Baan Company, Cordys op.

Voor meer informatie: www.omg.org/baan-keynote. De registratieperiode eindigt op 1 oktober 2008.
###

Over Object Management Group
OMG is een internationaal en open consortium voor de computerbranche, zonder winstbejag. Werkgroepen van OMG ontwikkelen zakelijke geïntegreerde standaarden voor veel soorten technologie, waaronder real-time, geïntegreerde en gespecialiseerde systemen, analyse en ontwerp, modernisatie gedreven door architectuur en middleware. Dit doet de organisatie voor uiteenlopende toepassingen en branches zoals zakelijke modellen en -integratie, C4I, financiële dienstverlening, overheid, gezondheidzorg, verzekeringen, juridische dienstverlening, medisch onderzoek, productietechnologie, robotica, op software gebaseerde communicatie en ruimtevaart. De modelleringstandaarden van OMG omvatten Unified Modeling Language (UML) en Model-Driven Architecture (MDA). Deze standaarden zorgen voor een krachtig visueel ontwerp, uitvoering en onderhoud van software en andere processen, waaronder IT-systeemmodellering en BPM. De middleware-standaarden en -profielen van OMG zijn gebaseerd op de Common Object Request Broker Architecture (CORBA) en zijn geschikt voor veel verschillende branches. Voor meer informatie over OMG: www.omg.com. Het hoofdkantoor van OMG is gevestigd in Needham, Massachusetts, Verenigde Staten.

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) levert hoogwaardige Business Process Management-oplossingen voor Global 2000-bedrijven. De unieke, op Service-Oriented Architecture (SOA) gebaseerde oplossing van Cordys voorziet in het sneller en beter ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bedrijven in verschillende markten wereldwijd kiezen Cordys voor de verbetering van hun bedrijfsprestaties. Deze optimalisatie is mogelijk doordat IT-systemen dankzij Cordys continu real-time geoptimaliseerd kunnen worden binnen een codevrije omgeving. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in andere landen van Europa en in China, India en Noord- en Zuid-Amerika.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Sabine Steen- Lakerveld
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Bpm, Cordys, Jaan Baan,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share