Satyam en Siemens PLM Software sluiten alliantie voor leveren en implementeren van PLM-oplosssingen

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  04-06-2008
Trefwoorden: Siemens, Satyam

Satyam en Siemens PLM Software sluiten alliantie voor leveren en implementeren van PLM-oplosssingen

Combinatie van hoogwaardige Siemens PLM-software en wereldwijde domeinexpertise van Satyam

Hoofddorp, 4 juni 2008 – Satyam Computer Services Ltd. (NYSE: SAY, Euronext Amsterdam: SAYE), wereldwijd marktleider op het gebied van IT-advies en -dienstverlening, heeft een wereldwijde alliantie gesloten met Siemens PLM Software, onderdeel van Siemens Industry Automation Division. Siemens PLM Software is een toonaangevende leverancier van software en services voor product lifecycle management (PLM). Beide bedrijven gaan gezamenlijk PLM-software en diensten ontwikkelen en leveren, waarbij ze de krachtige oplossingen van Siemens combineren met de domeinexpertise van Satyam.

“De alliantie met Satyam, een toonaangevende leverancier van PLM-diensten, zorgt voor meer mogelijkheden voor beide bedrijven om geoptimaliseerde PLM-producten en diensten aan klanten in kritische sectoren te leveren”, zegt John Graham, Executive Vice-President Global Sales and Services van Siemens PLM Software. “Het samenwerkingsverband versterkt, bovendien onze focus op niet-traditionele verticale sectoren en regio’s waar klanten nu ook kunnen gaan profiteren van PLM.”

De beide bedrijven gaan de PLM-technologie van Siemens PLM Software gebruiken om gerichte oplossingen te ontwikkelen voor de chemische industrie, de energiewinning en de machine-industrie. Ook werken ze samen op het gebied van sales, marketing en delivery. Dat leidt tot meer efficiency bij het ondersteunen van wereldwijde klanten.

“De zeer hoogwaardige PLM-technologie van Siemens PLM Software, gecombineerd met onze brede industrie-expertise, zal ons in staat stellen de PLM-sector verder uit te bouwen”, zegt Joseph Lagioia, Director en Senior Vice-President en Global Head for Consulting and Enterprise Solutions van Satyam. “Door samenwerking leveren we oplossingen aan een grotere en meer diverse markt. Ook creëren we echte waarde voor onze klanten. De alliantie onderstreept verder ons commitment om klanten een brede reeks van diensten te bieden op basis van een geavanceerd wereldwijd delivery-model.”

###
Over Siemens PLM Software
Siemens PLM Software is een businessunit van Siemens Industry Automation Division. De unit levert product lifecycle management-software en diensten aan zo’n 51.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Plano, Texas (VS). Meer informatie is beschikbaar op www.siemens.com/plm.

Over Siemens Industry Automation Division
Siemens Industry Automation Division (Neurenberg, Duitsland) is een divisie van Siemens Industry Sector. Het bedrijf is actief op het gebied van automatiseringssystemen,
zwakstroomswitching en industriële software. Het portfolio loopt uiteen van standaardproducten voor de productie- en procesindustrie tot en met systemen voor de productie van auto’s of voor chemische installaties.

Over Satyam
Satyam Computer Services Ltd. (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY), wereldwijd marktleider op het gebied van management- en IT-dienstverlening, biedt consulting, systems integration and outsourcing-oplossingen aan klanten in 20* sectoren en 63* landen, waaronder Nederland en België.

Satyam combineert een diepgaande markt- en functionele expertise, toonaangevende technologie en een wereldwijd delivery-model om bedrijven te helpen hun hoogwaardige bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren. Er werken 51.127* professionals op het gebied van onder andere engineering, productontwikkeling, supply chain management, relatiebeheer, proceskwaliteit, business intelligence, enterprise integration en infrastructuurbeheer.

De Satyam Development and Delivery Centres in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië bedienen 654* klanten, waarvan meer dan een derde behoort tot de Fortune® 500. Voor meer informatie: www.satyam.com.

Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Lianne van Dijk
Telefoon: +31 (0)30 – 656 5070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Satyam, Siemens,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share