Snellere en eenvoudiger remote netwerktoegang met nieuwe LANCOM-producten

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  28-01-2009
Trefwoorden: Cebit, Lancom

Snellere en eenvoudiger remote netwerktoegang met nieuwe LANCOM-producten
LANCOM introduceert op CeBIT 2009 snelle 802.11n-gebaseerde WLAN-producten en VPN- en andere bedrijfsoplossingen

Amsterdam, 28 januari 2009 – Netwerkspecialist LANCOM Systems introduceert op de CeBIT-beurs in Duitsland de LANCOM 9100 VPN. Thuiswerkers kunnen via de tweeduizend tunnels van deze VPN-gateway het bedrijfsnetwerk snel en eenvoudig op afstand benaderen. Nieuw is ook de LANCOM WLC-4100. Deze WLAN Controller beheert tot duizend access points en WLAN-routers waarmee werknemers op een of meerdere externe locaties snelle en draadloze toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk. De CeBIT-beurs 2009 in Hannover, Duitsland, vindt plaats van 3 tot en met 8 maart 2009. De LANCOM-stand bevindt zich in hal 13, stand C34.
Op CeBIT 2009 richt LANCOM zich voornamelijk op zijn portfolio van 802.11n-gebaseerde access points en clients voor bedrijven. Dit portfolio ontwikkelt zich continu. Naast nieuwe VPN- en WLAN-producten introduceert LANCOM op CeBIT 2009 een nieuwe serie gigabitswitches en andere nieuwe oplossingen op het gebied van connectiviteit van bedrijfsnetwerken. Andere onderwerpen waar LANCOM in zijn stand aandacht aan besteedt, zijn netwerkvirtualisatie, outdoor draadloze LAN’s, Voice over IP en een voorproefje van de nieuwe SSL-VPN en contentfilters voor LANCOM VPN-routers.
“In de CeBIT-stand demonstreren we een keur aan nieuwe producten”, zegt Ralf Koenzen, oprichter en algemeen directeur van LANCOM Systems. “CeBIT blijft voor LANCOM het belangrijkste evenement voor direct contact met onze gespecialiseerde resellers, systeemleveranciers en klanten. We verheugen ons erop hen in Hannover te ontmoeten.”

####

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Londen, Wenen, Caldaro (Italië), Barcelona en Amsterdam. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.

Voor meer informatie:

LANCOM Systems GmbH
Michel Woudstra
Tel.: +32 (0)10 8920163
E-mail: michel.woudstra@lancom.de

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: 030-656 50 70
E-mail: lancom@lvtpr.nl


Trefwoorden: Cebit, Lancom

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share