TOSHIBA TEC en Honeywell leveren samen draadloze printoplossingen voor mobiele applicaties

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  18-08-2009
Trefwoorden: Samenwerking

TOSHIBA TEC en Honeywell leveren samen draadloze printoplossingen voor mobiele applicaties

GLASGOW/BRUSSEL, 18 augustus 2009 – TOSHIBA TEC is een strategische samenwerking aangegaan met Honeywell. Als Strategic Business Partner levert TOSHIBA TEC nu het volledige portfolio van Honeywell-mobiliteitsproducten in de EMEA-regio. Een van de producten die TOSHIBA TEC gaat leveren, is een geavanceerde draadloze oplossing van Honeywell in combinatie met de eigen solide mobiele printers.

Na een jarenlange succesvolle samenwerking op het gebied van retailapplicaties hebben TOSHIBA TEC en Honeywell een robuuste en betrouwbare oplossing ontwikkeld, gebaseerd op de Honeywell Dolphin mobiele-computerserie en de TOSHIBA TEC B-EP2DL en B-EP4DL draagbare thermische printers. Deze zijn perfect in te zetten bij pakketbezorging, in de retail-, hospitality & hotel-, opslag- en zorgsectoren.

De TOSHIBA TEC B-EP2DL en B-EP4DL draagbare thermische printers werken probleemloos samen met de mobiele computers van Honeywell. Dankzij een snel communicatieprotocol zorgen ze voor uiterst efficiënte data-uitwisseling. Deze betaalbare oplossing is ideaal voor het koppelen van Honeywell mobiele computers en TOSHIBA TEC-printers aan de gewenste informatie en applicaties, altijd en overal. De gebruiker kan de apparaten verbinden via infrarood, Bluetooth of WiFi.

“Het Dolphin mobiele-computerportfolio van Honeywell in combinatie met onze draagbare printers biedt klanten een gebruiksvriendelijke oplossing voor het labelen in winkels en ziekenhuizen, het uitschrijven van recepten, het uitgeven van tickets voor evenementen en het aanbrengen van streepjescodes in opslagfaciliteiten”, zegt Angel de Juan, Europees directeur van de Auto-ID-divisie van TOSHIBA TEC.

“Het productportfolio van Honeywell is een van breedste in de Automatic Identification & Data Collection- branche. Daarnaast staan onze mobiele apparaten bekend om hun ergonomie, robuustheid en lange batterijlevensduur”, zegt Peter Howes, EMEA Sales Leader bij Honeywell Scanning & Mobility. “Samen met de waardetoevoegende diensten van TOSHIBA TEC en zijn handige en stevige mobiele printers kunnen we onze klanten een oplossing bieden, die de efficiëntie verhoogt, kosten verlaagt en een indrukwekkende Return on Investment oplevert.”

Honeywell Scanning & Mobility levert de producten en technologie van Hand Held Products en van Metrologic Instruments. Honeywell nam deze twee bedrijven respectievelijk eind 2007 en medio 2008 over. Beide bedrijven leveren dataopslagoplossingen voor verticale markten, waaronder de gezondheidszorg en retail, en de sector transport & logistiek. TOSHIBA TEC biedt klanten complete Auto-ID-oplossingen om ze zo efficiënt mogelijk te laten werken. Dit doet het bedrijf met grondig geteste ‘best of breed’ technologieplatforms.
Voor meer informatie over Honeywell Scanning & Mobility: www.honeywellaidc.com.

###
Over Honeywell
Honeywell International (www.honeywell.com) is een Fortune 100-genoteerde technologie- en productieonderneming. Het bedrijf is actief op meerdere gebieden en biedt klanten over de gehele wereld luchtvaartproducten en -diensten, automobielproducten, turbocompressoren en gespecialiseerde materialen. Daarnaast levert Honeywell meet-, regel- en besturingstechnologieën voor gebouwen, woningen en industrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Morris Township, New Jersey (Verenigde Staten) en de aandelen van Honeywell worden verhandeld op de effectenbeurzen van New York, Londen en Chicago.
Meer nieuws en informatie over Honeywell vindt u op www.honeywellnow.com.

Over TOSHIBA TEC Europe
TOSHIBA TEC Europe (TERIS) richt zich op productplanning, marketing, verkoop, onderhoud en distributie van POS-systemen (Point Of Sale), kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen over geheel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. TOSHIBA TEC Europe levert totaaloplossingen: van consulting en systeemontwerp tot en met systeeminstallatie, bediening en onderhoud.

TERIS heeft zijn hoofdkantoor in Brussel en telt drie divisies: Retail, Auto-ID en Services. TERIS is een onafhankelijk werkend bedrijf van Toshiba Corporation, de op zes na grootste producent van elektronische/elektrische toestellen en het 91ste grootste bedrijf ter wereld in termen van verkoop. Toshiba Corporation staat in Fortune Magazine op de achtste plaats van de meest gewaardeerde elektronicabedrijven ter wereld. Het is een toonaangevende producent van hoogtechnologische producten met meer dan driehonderd grote dochterbedrijven over de gehele wereld. De wereldwijde omzet in 2008 bedroeg ongeveer 67,9 miljard dollar. Meer informatie over TOSHIBA TEC POS-systemen, kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen is te vinden op de TERIS-website www.toshibatec-eu.com.

Voor meer informatie:
TOSHIBA TEC Europe Retail Information Systems – Mr Eric Dauchy
European PR Manager
Telefoon: +32 (0)2 410 21 00
Fax: +32 (0)2 410 79 87
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Lianne van Dijk
Telefoon: +31(0)30 65 65 070
E-mail: [email protected]Trefwoorden: Samenwerking

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share