Veldkeuken De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningslaan 11 A , 3981 HD Bunnik, Utrecht
Utrechtse Heuvelrug

E-mail

Over Veldkeuken De

De Veldkeuken,
puur, biologisch, uit de streek. Eigen bakkerij met echt zuurdesem brood & diverse taarten Open voor lunch, borrel, diner en (bedrijfs-) vergaderingen en feesten in een bijzondere setting in de Uiterwaarden van de Lek op een 'Werk' van de Hollandse Waterlinie.

De Veldkeuken op Werk aan het Spoel is een restaurant waar de omgeving terug te vinden is op uw bord! Wij koken hier met uitsluitend biologische producten, zo veel mogelijk uit de omgeving. Op de kaart staan soepen, quiches, salades, dinergerechten en taarten en brood uit onze eigen bakkerij in Amelisweerd/Bunnik. Groente (van Caetshage o.a.) uit de volle grond zijn de basis voor elk gerecht en elk seizoen heeft zijn eigen smaak.
In de zomer lekker op het terras, in de winter binnen of buiten bij de houtkachel! Wij zijn open van dinsdag tot en met zondag. Kijk voor onze openingsuren op de website www.veldkeuken.nl

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Veldkeuken

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Veldkeuken De in Koningslaan 11 A, Bunnik Utrecht 3981 HD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Bunnik Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bunnik Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bunnik Utrecht, 3981 HD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817329]