Koelewijn Installatietechniek BV Hans

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Einsteinweg 29 I , 3752 LW Bunschoten-Spakenburg, Utrecht

E-mail

Over Koelewijn Installatietechniek BV Hans

Hans Koelewijn installatietechniek is een totaal installateur. Alles op het gebied van loodgieterswerk, centrale verwarming, electra en dakwerk kunnen wij voor u verzorgen. Voor u als opdrachtgever is het fijn om één aanspreekpunt te hebben.

Het renoveren of aanleggen van een nieuwe installatie is voor ons dagelijks werk. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we gerust zeggen dat er meer dan voldoende vakkennis aanwezig is. Onze medewerkers houden van hun vak en staan u graag bij voor het geven van advies. Wij werken veel voor particuliere opdrachtgevers, gerenommeerde aannemers & restaurateurs .

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Koelewijn Installatietechniek BV Hans in Einsteinweg 29 I, Bunschoten-Spakenburg Utrecht 3752 LW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bunschoten-Spakenburg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bunschoten-Spakenburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bunschoten-Spakenburg Utrecht, 3752 LW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818855]