Wouter Optiek Zien en Horen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Colijnstraat 42 A , 3752 AS Bunschoten-Spakenburg, Utrecht

E-mail

Over Wouter Optiek Zien en Horen

Uitgangspunt voor Wouter Optiek is dat het zicht perfect moet zijn. Zeker omdat we 90% van onze tijd afhankelijk zijn van onze ogen.

U krijgt bij ons een uitgebreide oogmeting en controle. Daarbij kijken we naar meer dan de sterkte alleen. Indien noodzakelijk verwijzen we u door naar de oogarts, waar wij nauw mee samenwerken.

Naast een nauwkeurige meting is ook het montuur zeer belangrijk. Het belang van een goed montuur wordt nogal onderschat. De pasvorm is zeer belangrijk, maar ook de kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast moet het montuur natuurlijk bij uw karakter en persoonlijkheid passen. Een bril is geen product dat dagelijks wordt aangeschaft, maar het wordt wel dag in dag uit gedragen. Uw bril hoort bij u en het is daarom uitermate belangrijk dat daarin de juiste keuze wordt gemaakt.

Om voor iedereen de juiste keuze mogelijk te maken hebben wij een zeer uitgebreide en brede collectie, waarin ook echte retro brillen en randloze brillen zijn opgenomen. Omdat ieder persoon uniek is, hoort bij ieder persoon een andere bril.

Wij streven ernaar dat al onze klanten de juiste bril kunnen kiezen. Wij betrekken onze klanten dan ook graag bij het samenstellen van onze collectie. Wij horen heel graag uw ideeën, voorkeuren en ervaringen, zodat wij onze dienstverlening nog beter op u kunnen afstemmen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om u als klant 100% tevreden te krijgen en te houden. U als klant staat bij ons centraal. In onze winkel creëren we een sfeer die ontspannen en gemoedelijk is en waar wij voor u de tijd nemen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Eye Care

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wouter Optiek Zien en Horen in Colijnstraat 42 A, Bunschoten-Spakenburg Utrecht 3752 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Bunschoten-Spakenburg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bunschoten-Spakenburg Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bunschoten-Spakenburg Utrecht, 3752 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818835]