CV installaties

Door: Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer  07-11-2013
Trefwoorden: Verwarming, Isolatie, Loodgieter

Een betrouwbare CV ketel en een heerlijk warm huis, dat is wat wij garanderen bij het vervangen van CV ketel. Wij vervangen, onderhouden en repareren hiervoor CV ketels zodat alle aanwezige problemen verholpen worden. Zo houdt u ook 's winters het huis heerlijk warm. De installatie van een nieuwe CV ketel kan ook het moment zijn om na te denken over het aanleggen van vloerverwarming, het type CV ketel is hiervan sterk afhankelijk. Wij vervangen hierbij de huidige vloer, installeren de vloerverwarming en zorgen voor een keurig afgewerkte en verwarmde vloer. Ben u al klaar voor de winter?

Trefwoorden: Aannemer Utrecht, Cv Ketel, Isolatie, Loodgieter, Verwarming, Vloerverwarming

Andere producten en diensten van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer

Schilderwerken van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer thumbnail
07-11-2013

Schilderwerken

Onze goedopgeleide schilder uit Utrecht gaat graag aan het werk om uw pand te voorzien van een nieuwe laag verf om het zo een nieuw en fris uiterlijk te geven.


Badkamer verbouwen van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer thumbnail
07-11-2013

Badkamer verbouwen

Samen met u kiezen wij de juiste materialen en combineren deze met onze jarenlange vakkennis en de modernste technieken, het eindresultaat is uw perfecte badkamer.


Renoveren van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer thumbnail
07-11-2013

Renoveren

Met een grondige renovatie wordt uw woning voorzien van de laatste gemakken zoals: een vloerverwarming aanleggen, de CV ketel vervangen of volledige isolatie.


Uitbouw woning van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer thumbnail
07-11-2013

Uitbouw woning

Helaas is uw gezin het huis ontgroeid, in deze situatie kan de keuze voor een op- en of uitbouw van de woning of het plaatsen van een dakkapel de perfecte oplossing zijn.


Dakkapel plaatsen van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer thumbnail
07-11-2013

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel plaatsen is één van de snelste manieren om extra ruimte te verkrijgen in uw huis, afhankelijk van de grootte en het type dakkapel kunnen wij de plaatsing al aanbieden vanaf één dag.