Uitbouw woning

Uitbouw woning van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer

Door: Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer  07-11-2013
Trefwoorden: Schilders, Stukadoors, Verbouwing

U woont heerlijk in uw huidige buurt, maar het huis is helaas te klein geworden. In deze situatie kan de keuze voor een op- en of uitbouw van de woning of het plaatsen van een dakkapel de perfecte oplossing zijn. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing waarbij wij, op vrijwel elke verdieping, extra ruimte op- of aan- kunnen bouwen. Hierbij maakt u zelf de keuze welke gedeelten u het liefst zelf regelt of u dit aan ons overdraagt. Op aanvraag kunnen wij van vergunning tot afwerking, het hele proces uit handen nemen en u ontzorgen.

Trefwoorden: Aannemer Utrecht, Bouwvergunning, Schilders, Stukadoors, Uitbouw Woning, Verbouwing

Andere producten en diensten van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer

Schilderwerken van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer thumbnail
07-11-2013

Schilderwerken

Onze goedopgeleide schilder uit Utrecht gaat graag aan het werk om uw pand te voorzien van een nieuwe laag verf om het zo een nieuw en fris uiterlijk te geven.


Badkamer verbouwen van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer thumbnail
07-11-2013

Badkamer verbouwen

Samen met u kiezen wij de juiste materialen en combineren deze met onze jarenlange vakkennis en de modernste technieken, het eindresultaat is uw perfecte badkamer.


07-11-2013

CV installaties

Wij vervangen, onderhouden en repareren hiervoor CV ketels zodat alle aanwezige problemen verholpen worden, zo houdt u ook 's winters het huis heerlijk warm.


Renoveren van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer thumbnail
07-11-2013

Renoveren

Met een grondige renovatie wordt uw woning voorzien van de laatste gemakken zoals: een vloerverwarming aanleggen, de CV ketel vervangen of volledige isolatie.


Dakkapel plaatsen van Aannemersbedrijf Bart en Hooijboer thumbnail
07-11-2013

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel plaatsen is één van de snelste manieren om extra ruimte te verkrijgen in uw huis, afhankelijk van de grootte en het type dakkapel kunnen wij de plaatsing al aanbieden vanaf één dag.