Aannemersbedrijf Gremmé

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veldzigt 55 , 3454 PW De Meern, Utrecht
Vecht en Plassen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Aannemersbedrijf Gremmé

Na zijn sporen te hebben verdiend in zowel de uitvoerende kant als de controlerende kant van de bouwwereld richtte Jan Gremmé in 1996 Aannemersbedrijf Gremmé op. In de afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid naar een bedrijf van 5 werknemers. De continuïteit van het bedrijf is sinds 2007 gewaarborgd. Eelco de zoon van Jan Gremmé is mede eigenaar en zal in de toekomst het bedrijf verder voortzetten.

Aannemersbedrijf Gremmé is dus een echt familie aannemersbedrijf dat al ruim 15 jaar zelfstandig werkzaam is in de woning- en utiliteitsbouwsector. Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden in de provincie Utrecht op het gebied van:
- Nieuwbouw
- Verbouw
- Renovatie
- Restauratie
- Onderhoud

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke klantgerichte aanpak, met advisering op maat, deskundigheid en een snelle werkwijze.

Daar komt bij dat wij flexibel zijn en veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen inpassen in uw plan. Door onze jarenlange ervaring, ruime kennis en vakbekwame mensen zijn wij een vertrouwde partner voor de uitvoering van een breed scala aan bouwprojecten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aannemersbedrijf Gremmé in Veldzigt 55, De Meern Utrecht 3454 PW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in De Meern Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Meern Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Meern Utrecht, 3454 PW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818621]