Albatros Assurantiën

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Landzigt 12 , 3454 PE De Meern, Utrecht
Vecht en Plassen

E-mail

Over Albatros Assurantiën


Albatros Assurantiën is een onafhankelijk assurantiekantoor en al jaren voor zowel particulieren als voor bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen en financieringen.
Door strengere regelgeving in de verzekeringsbrache werken de meeste verzekeraars alleen nog met kantoren die de gedragsregels van de Wet financiële dienstverlening onderschrijven en voldoen aan deze normen.

Wat doen wij.
Albatros Assurantiën is een klein kantoor waar de persoonlijke benadering van elke relatie centraal staat.

Wat betekent dat voor U.
Beste oplossingen: als onafhankelijk tussenpersoon zijn we niet gebonden aan verzekeraars, zodat we u altijd objectief en open kunnen adviseren.

Beste prijs: door onze contacten kunnen we voor u zeer concurrererende premies en voorwaarden uit onderhandelen.
Perfecte schadeafhandeling: Krijgt u te maken met schade dan kunt u van ons een adequate begeleiding verwachten. U meldt de schade bij ons en wij doen de rest. Indien er een schade expert moet worden ingeschakeld regelen wij dit voor u.

Alles onder een dak
Een van onze specialiteiten is autoverzekeringen waarbij lage premie, uitstekende voorwaarden en snelle schaderegeling centraal staat.

Waar zijn wij.
Ons kantoor is gevestigd in het pand van Ford Utrecht, de Forddealer voor personen- en bedrijfswagens in Midden-Nederland.
Albatros Assurantiën behoort tot de Schakel Autogroep.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr, Zo
-
Do
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Albatros Assurantiën in Landzigt 12, De Meern Utrecht 3454 PE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in De Meern Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Meern Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Meern Utrecht, 3454 PE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3755616]