All in Place professional organizing op bedrijvendag

All in Place professional organizing op bedrijvendag van All In Place werkplekorganisatie en organizing

Door: All In Place werkplekorganisatie en organizing  07-05-2007
Trefwoorden: Administratie, Wonen, Stress

Na een toespraak voor de deelnemende vrouwen, waarin burgemeester Brouwer aangaf trots te zijn op alle vrouwelijke bedrijvigheid, ontving ze als dank een tas met aanbiedingen van de verschillende bedrijven. Daarna nam ze uitgebreid de tijd om langs de presentaties te gaan en met de ondernemers te praten. Ook Carla van Wees was aanwezig met All in Place professional organizing. Burgemeester Brouwer ziet zeker het nut in van organizing, want als je veel te doen hebt, moet je je zaken goed structureren, was ook haar conclusie. Dat sommige mensen daar een helpende hand bij kunnen gebruiken en deze stap zouden moeten zetten, kon ze alleen maar beamen. Ze wenste alle vrouwen veel succes met hun bedrijven.

All in Place professional organizing helpt bedrijven en particulieren met structureren om stress, tijdgebrek, burn-out en gebrek aan overzicht te voorkomen of om een ontspoorde situatie te verbeteren. Wanneer u veel te doen heeft in weinig tijd is het belangrijk structuur aan te brengen in uw handelingen en spullen, zodat u uw schaarse tijd goed benut. Met gecertificeerd professional organizer Carla van Wees aan de slag gaan, is een investering in uzelf waar u uw hele leven profijt van zult hebben, want niet alleen wordt u woon- en/of werkomgeving geordend, u leert ook hoe u het zonder veel inspanning zo kunt houden.
Bedrijf of particulier, voor iedereen wordt een persoonlijk plan opgesteld, omdat iedereen anders is en elke situatie een eigen aanpak vraagt.

Wilt u ook rust, ruimte en tijd om te leven? Neem dan contact op met All in Place.  Telefoon: 030-8898626, e-mail: info@allinplace.nl, website: www.allinplace.nl

 

 

 

Trefwoorden: Administratie, Archief, Huishouden, Opruimen, Organizer, Rommel, Stress, Structureren, Structuur, Verhuizen, Vrouwelijke Ondernemers, Werkplek, Wonen

Contact All In Place werkplekorganisatie en organizing

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share