All in Place: voor een leven met rust en ruimte

All in Place: voor een leven met rust en ruimte van All In Place werkplekorganisatie en organizing

Door: All In Place werkplekorganisatie en organizing  05-03-2007
Trefwoorden: Administratie, Coaching, Wonen

Professional organizing voor een leven met rust en ruimte.
Voor bedrijven en particulieren.
Nu gevestigd in De Meern: All in Place

“Veel mensen hebben moeite om werk en zorg te combineren, het huishouden op orde te houden en de administratie te doen. Er wordt tegenwoordig van iedereen verwacht dat hij of zij een duizendpoot is, die dat allemaal probleemloos kan” vertelt professional organizer Carla van Wees. “In werkelijkheid is niet iedereen even gestructureerd en soms raken mensen door scheiding of overlijden het overzicht kwijt.” Wil je een leven waarbij je zorg en werk kan combineren, zonder al te veel stress, dan is structuur van levensbelang. Structuur betekent logische plekken voor spullen, een goed opgebouwde en overzichtelijke administratie, inzicht in de financiële situatie, en duidelijke afspraken tussen partners in verdeling van taken.

“Dat is makkelijker gezegd dan gedaan en veel mensen slagen er niet in zelf hun zaken op orde te krijgen. Vaak schamen mensen zich daarvoor of denken ze dat het iets met hun intelligentie te maken heeft, wat natuurlijk onzin is.” Particulieren die het overzicht en de regie weer terug willen, kunnen een beroep doen op All in Place. De professional organizer komt bij u thuis om samen met u de gewenste structuur aan te brengen. Huizen worden opgeruimd en overzichtelijk ingedeeld, administraties worden geordend en desgewenst wordt u budgetteren geleerd. Maar u kunt ook de hulp inroepen van All in Place, als u opziet tegen een verhuizing, uw huis onaantrekkelijk is voor kopers omdat het te vol staat of als u met uw partner onenigheid heeft over de taakverdeling in huis.

Maar ook veel bedrijven kunnen geld en tijd besparen door met hulp van All in Place, werkplekken, kasten, archieven, e-mail en procedures te structureren. Tegelijkertijd wordt werk overdraagbaar en verminderen werkdruk en faalkosten.
Uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg uit 2005 blijkt, dat door het werken met een professional organizer mensen onder andere beter leren keuzes te maken, minder overbodige spullen kopen en meer rust en ruimte ervaren in hun omgeving.


In het Psychologie Magazine van december 2006, staat een verhaal over de positieve effecten van twee stellen die met een professional organizer hun huis op orde hebben gebracht. Dat professional organizer een opkomend beroep is dat voordelen biedt, blijkt ook uit het feit dat Intermediair een reportage heeft gemaakt over organizing op een werkplek. Dit verhaal staat in de Intermediair van 2 maart 2007. Ook een enkele welzijnsorganisatie attendeert clienten op de mogelijkheid van een professional organizer, om te voorkomen dat een situatie uit de hand loopt.

“Ik ben opgeleid door The Get Organized Institute, pionier op het gebied van Professional Organizing, en ben nu gecertificeerd organizer. Uiteraard heb ik de ethische beroepscode ondertekent en ben ik discreet.” Het motto van All in Place is ruimte om te leven, want als alles op z’n plek staat, zowel fysiek als psychisch, ontstaat er ruimte om te leven. All in Place levert maatwerk, omdat elke situatie anders is. Wilt u weer overzicht en minder stress, dan kunt All in Place bellen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tel. 030-8898626 of kijkt u eens op de website: www.allinplace.nl.

Trefwoorden: Administratie, Budgetteren, Coaching, Huishouden, Opruimen, Organizer, Organizing, Rommel, Structureren, Structuur, Verhuizing, Werkplek, Wonen

Contact All In Place werkplekorganisatie en organizing

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share