Organizing voor bedrijven

Organizing voor bedrijven van All In Place werkplekorganisatie en organizing

Door: All In Place werkplekorganisatie en organizing  05-10-2007
Trefwoorden: Stress, Personeel, Burn-out

In de kranten wordt de laatste tijd veel geschreven over personeelsgebrek en hoger opgeleide vrouwen die graag aan het werk willen, maar tegen problemen van de combinatie van werk en zorg aanlopen. Werkgevers kunnen deze vrouwen in dienst nemen in een deeltijdfunctie door de zaken goed te organizeren. Goed ingerichte flexibele werkstations, heldere afspraken over taken en verantwoordelijkheden en goede communicatie zijn daarbij belangrijk. Carla van Wees van All in Place professional organizing, helpt bedrijven zo in te richten, dat zij arbeidspotentieel kunnen benutten, dat anders blijft liggen.
Het invoeren van een clean desk policy heeft niet alleen als voordeel dat bedrijven meer personeel kunnen vinden, maar bespaart ook tijd en geld en leidt bovendien tot een klantvriendelijker organisatie. Doordat werk overdraagbaar wordt hoeven klanten bijvoorbeeld niet te wachten op de beschikbaarheid van een specifieke medewerker, maar kunnen ze meteen geholpen worden. Ook ervaren goed georganiseerde werknemers minder stress, waardoor plezier in het werk blijft en burn-out kan worden voorkomen.

Maar ook individuele werknemers die hun kantoor veranderd hebben in een doolhof waarin alleen zij de weg weten, kunnen leren structureren. Verder kunt u bij All in Place terecht voor time-management en het leren beheersen van informatiestromen, zoals e-mailverkeer.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.allinplace.nl, bellen met 030-8898626 of mailen naar [email protected].

Goed georganiseerd, dat werkt!

Trefwoorden: Arbeidspotentieel, Burn-out, Deeltijdfunctie, Desk, Geldbesparing, Klantvriendelijk, Opruimcoach, Organizer, Organizing, Personeel, Stress, Structureren, Structuur, Tijdbesparing, Time-management,

Contact All In Place werkplekorganisatie en organizing

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share