Burger King de Meern

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meerndijk 59 A , 3454 HP De Meern, Utrecht
Vecht en Plassen

E-mail

Over Burger King de Meern

Burger King® de Meern is centraal gelegen in Nederland, aan de A12 tussen Den Haag en Utrecht. Ook de snelwegen A2, A27 en A28 liggen op een steenworp afstand. De ruime en gratis parkeergelegenheid biedt plek aan 300 auto's en touringcars, ideaal voor zowel grote groepen als intieme gezelschappen. Op de parkeerplaats vindt u tevens een elektrisch laadpunt voor uw auto.

Heeft u trek gekregen, maar geen tijd voor een uitgebreidde lunch of diner? Of heeft u gewoon trek in een échte burger? Burger King® de Meern heeft voor ieder moment van de dag een heerlijke en snelle maaltijd voor u! Geniet van een heerlijke Big KING, Chicken Tendercrisp of de wereldberoemde Whopper. Sluit de maaltijd af met een lekkere BK Fusion of een King Sundae en u kunt uw weg weer voldaan vervolgen!

Tot snel!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerKingDeMeern/
Twitter: https://twitter.com/AutogrillNL

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van De Meern Utrecht

Is Burger King de Meern in Meerndijk 59 A, De Meern Utrecht 3454 HP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in De Meern Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Meern Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Meern Utrecht, 3454 HP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820491]