dokterstassen en reistassen

dokterstassen en reistassen van DOKTERSTASSEN.NL

Door: DOKTERSTASSEN.NL  06-04-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Lifestyle, Laptoptas

 

Dokterstassen.nl – een nieuwe en unieke dokterstassenwebshop in Nederland.

De firma Multicentive, bekend als importeur van het trendy tassenmerk dothebag , is begonnen met een webshop gespecialiseerd in dokterstassen – www.dokterstassen.nl.

De dokterstas, ook wel Gladstone bag genoemd, heeft een lange geschiedenis. Hoewel de Gladstone bag typisch Engels is is het ontwerp gebaseerd op vroegere Franse reistassen. De Gladstone bag werd omstreeks 1850 ontwikkeld door J.G. Beard, handelaar in lederwaren in Westminster. Bear was een groot bewonderaar van William Gladstone (1809 – 1898), de Prime Minister in die tijd en bekend om zijn vele reizen. Daarom noemde Beard zijn creatie de Gladstone bag. De tas kwam in de mode en werd een icoon van stijlvol reizen. En zodoende werd de Gladstone bag ook vaak genoemd in toneelstukken en romans als een voorwerp van prestige.

De klassieke dokterstas is langwerpig met een platte bodem en afgeronde kanten. Veelal zijn de dokterstassen voorzien van een metalen beugelsluiting. Door deze sluiting kan de dokterstas open blijven staan en ontstaat er een zeer grote en praktische opening.

 Nog steeds is de dokterstas een veelgebruikte tas in de medische wereld. Dokterstassen voor professioneel gebruik hebben vaak een (al dan niet losse) vakverdeling.

Door het handzame formaat van de dokterstas wordt deze tegenwoordig ook vaak gebruikt als reis- of weekendtas door mensen die van topkwaliteit houden. Bijna alle luchtvaartmaatschappijen staan de dokterstas als handbagage toe.

Dokterstassen.nl biedt inmiddels ruim 30 verschillende modellen aan van diverse producenten. Uitgangspunt is dat de tassen van topkwaliteit leer zijn en  zo milieu- en mensvriendelijk mogelijk worden geproduceerd.

Een groot gedeelte van de klanten komt uit uiteraard uit de medische wereld maar ook liefhebbers van superieure reistassen weten de weg naar de webshop of de showroom in De Meern te vinden. Deze showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :

Dokterstassen.nl

Showroom en kantoor: Gessel 22, 3454 MZ De Meern

Showroom alleen te bezoeken na afspraak.

Tel: 0629434771

 

Trefwoorden: Designfietstas, Designtas, Designtassen, Dokterstas, Herentas, Laptoptas, Lederentassen, Lerentassen, Lifestyle, Mannentas, Online Winkel, Reistas, Vliegtuigtas,