PONCHECO - de biologisch afbreekbare plastic poncho.

PONCHECO  -  de biologisch afbreekbare plastic poncho. van DOKTERSTASSEN.NL

Door: DOKTERSTASSEN.NL  20-09-2008
Trefwoorden: Evenement, Festival, Premium

De Poncheco is gemaakt van OXOBIOplastic. Hierbij is gebruik is gemaakt van afbreekbare toevoegingen (TDPA) die qua milieuvriendelijkheid voorop lopen.

Poncheco’s zijn sterk genoeg voor herhaald gebruik en kunnen zelfs gerecycled worden.

Mocht de Poncheco uiteindelijk toch met het huisvuil worden meegegeven en op een stortplaats belanden dan zal het speciale plastic onder invloed van UV zonlicht, vocht, warmte, micro-organismen, zuurstof en aarde veranderen in water, CO2, mineraal zout en biomassa.

Als een afgevallen blad zal de Poncheco na verloop van tijd verdwijnen zonder schadelijke reststoffen in de bodem achter te laten.

De Poncheco is verkrijgbaar in biologisch afbreekbaar plastic en in afbreekbaar PEVA (nog sterker en daardoor beter geschikt voor herhaald gebruik).

De standaard kleur van de Poncheco is wit, maar vanaf 5.000 stuks kunnen er ook speciale kleuren worden aangemaakt.

Eigen bedrukking op de Poncheco is mogelijk vanaf 5.000 stuks. Hiervoor wordt loodvrije inkt gebruikt.


Levertijd is ca. 12 weken na opdracht.


De Poncheco is ideaal voor:

- Festivals
- Evenementen
- Dierentuinen
- Familieparken
- Etc. etc.

Doordat de Poncheco zeer klein kan worden opgevouwen kan deze makkelijk worden meegenomen tijdens wandelingen of fietstochten. Ook is het handig om een Poncheco in de auto te hebben. Mocht het onverwacht gaan regenen en u moet uit de auto dan blijft u toch droog.

Poncheco is een handelsnaam van Multicentive.  Zie ook de site van Multicentive: www.multicentive.com

Trefwoorden: Afbreekbare Poncho, Biologisch Afbreekbaar, Dierentuin, Ecologische Poncho, Evenement, Festival, Milieuvriendelijke Poncho, Multicentive, Oxobio, Oxobioplastic, Plastic Poncho, Poncheco, Poncho, Premium, Promoponcho, Tdpa, Wegwerpponcho,