Electrisch schuifdak

Electrisch schuifdak van EDAK schuifdaken B.V.

Door: EDAK schuifdaken B.V.  02-06-2011
Trefwoorden: Schuifdaken

 

Het EDAK® Schuifdak is een geavanceerd ontworpen schuifdak systeem, welke wordt vervaardigd uit gepatenteerde aluminium profielen en is voorzien van isolerende veiligheidbeglazing of Polycarbonaat.

EDAK schuifdak

Het EDAK® schuifdak is uniek vanwege het groot aantal panelen dat open kan schuiven. Met behulp van metalen onderconstructies zijn daardoor enorme oppervlakten te overkappen. De toepassingen van het EDAK® schuifdak systeem zijn dan ook veelzijdig. In de agrarische sector worden de EDAK® schuifdaken bijvoorbeeld toegepast voor de zogenaamde klimaatstallen en bij sportcomplexen voor overdekking van sportvelden en zwembaden

In de breedte is het EDAK® schuifdaksysteem modulair opgebouwd, waardoor uw ontwerpen ook in de breedte net zo breed kunnen worden gemaakt als dat u zelf wenst.

Maatwerk schuifdak
Een schuifdak gemaakt volgens uw ontwerp en idee! Het EDAK schuifdak systeem is modulair opgebouwd, dus door het koppelen van de diverse onafhankelijk van elkaar te openen schuifsecties is elke breedte mogelijk De sterke profielen maken een overspanning in de diepte van wel 6.5 mtr. mogelijk. Bij grotere overspanningen is een staalconstructie benodigd. Hierdoor kan het EDAK schuifdak behoorlijke groottes aan en zijn ook toepassingen als tennisbanen of voetbalvelden goed mogelijk. Door het gebruik van aluminiumprofielen is dit kostentechnisch een zeer aantrekkelijke optie.

Een schuifdak wordt exact zowel in de diepte als de breedte exact op maat gemaakt en kan in beginsel geïntegreerd worden in elke dakconstructie. Dit voor zowel zadeldaken, lessenaardaken, kilkeperdaken etc. etc.

Trefwoorden: Schuifdaken

Contact EDAK schuifdaken B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van EDAK schuifdaken B.V.

E-daktoegang van EDAK schuifdaken B.V. thumbnail
02-06-2011

E-daktoegang

Ideaal voor toegang naar dakterras Robuust systeem Veel gemak door electrische aandrijving


20-09-2010

EDAK schuifdak systeem

Grote overkappingen mogelijk, radiografisch bedienbaar, vele opties mogelijk, zoals het gebruik van een regensensor en windsensor. Ruime keuze uit verschillende soorten glas en polycarbonaat. Het EDAK schuifdak systeem is een robuust systeem voor professionele toepassingen.