Fantastische printshirts voor Dames, Heren, Boys en Girls

Fantastische printshirts voor Dames, Heren, Boys en Girls van Famous Brands

Door: Famous Brands  04-04-2012
Trefwoorden: kinderkleding, meisjeskleding, kindermaten, printshirts, printshirt herenprints, damesprints, boysprints, girlsprints, meisjesprints, jongenspri,

Wij hebben een nieuwe B2B-shop geopend met daarin volop printshirts voor dames, heren, boys en girls.Wij zijn sinds deze week volledig geüpdatemet de beste en nieuwste printshirts voor boys, girls, men en women. Niet alleen hebben we veel verschillende prints, maar ook veel keuze in kleur. Naast de printshirts die u nu al online kunt vinden, zullen wij regelmatig de allernieuwste prints online zetten. Op dit moment hebben wij ook supershorts van Montezuma voor mannen, en fluorshirts en vestjes voor Women en girls.

Alle shirts zijn goed geprijsd en de pakketten zijn niet te groot.

Als u gaat naar www.famousbrands.nl en u kiest voor Cash & Carry, dan kunt u daar een account aanmaken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een wachtwoord toesturen. Naast onze B2B-shop voor printshirts hebben wij ook een Cash & Carry in De Meern.  Hier vindt u naast printshirts ook sjaals en onze merken Madonna en Smash. Over enige tijd hebben wij ook ons nieuwe merk Lemonada op voorraad. Schrijf u nu in, en kijkt u zelf!

Trefwoorden: kinderkleding, meisjeskleding, kindermaten, printshirts, printshirt herenprints, damesprints, boysprints, girlsprints, meisjesprints, jongenspri,

Andere producten en diensten van Famous Brands

Smash Kids van Famous Brands thumbnail
23-09-2011

Smash Kids

Smash Kids is uitgevoerd in mooie stoffen in heldere kleuren met verschillende prints.


Smash schoenen van Famous Brands thumbnail
08-09-2011

Smash schoenen

NIEUW! Smash schoenen.


10-08-2011

Sieraden en accessoires

Moviestar betekent mooie en hippe accessoires voor een goede prijs. Binnenkort zal de B2B-shop geopend worden. Tot die tijd kunt u bij ons in de showroom in De Meern deze collectie bekijken. 


02-05-2011

Smash en Madonna dameskleding

Beide merken die wij importeren zijn uiterst commercieel, trendy en betaalbaar. Een aanrader voor elke winkel om in de collectie op te nemen!