Eindelijk specialist in consumenten headsets: Headsetcenter.nl

Eindelijk specialist in consumenten headsets: Headsetcenter.nl van Headsetwinkel

Door: Headsetwinkel  07-03-2008
Trefwoorden: Opening, Sennheiser, Headset

Corporate organisatie Netwerkshop is helemaal thuis in headsets. één van de eerste webshops -Headsetwinkel- is al sinds 2003 enorm succesvol in professionele headsets voor de zakelijke markt. Headsetcenter spitst haar aanbod meer toe op consumentenproducten. Het assortiment bestaat uit headsets die gebruikt kunnen worden voor mobiele telefoon, PC en audio-apparaten.

Directeur e-commerce van Netwerkshop, Edo Foudraine: "We zagen steeds meer vraag naar Bluetooth en PC headsets, voornamelijk door consumenten. Dit is natuurlijk een prettige constatering, maar voor Headsetwinkel gaf dit een overload aan drukte. Het idee ontstond daarom al gauw om ons aanbod te splitsen in consumenten en zakelijke producten. Headsetwinkel voor de zakelijke markt en Headsetcenter voor de consumentenmarkt. Onze gedachte achter de splitsing is dat het overzicht bewaard wordt. Bovendien kunnen we beide doelgroepen van een significant betere dienstverlening voorzien met een daarop afgestemd productenaanbod en ondersteuning bij de aankoop”.

Headsetcenter wil het voor de consument niet te moeilijk maken met zakelijke oplossingen waarbij technische aspecten vaak een grote rol spelen. Een headset is een handig hulpmiddel en kan door iedereen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan bellen in de auto of  een headset voor gaming. Eenvoud komt dan ook centraal terug op de webwinkel van Headsetcenter door zeer uitgebreide en duidelijke productinformatie. Het wordt klanten met de kieshulp daarnaast makkelijk gemaakt om een keuze te maken voor een geschikte headset.  

“Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon en een PC. Daarop een headset aansluiten is kinderspel. "Wij denken dat de headset net zo standaard wordt als een DVD-speler. Een headset is er voor iedereen. Met Headsetwinkel zijn we de grootste zakelijke online specialist in de Benelux. Het is onze ambitie om van Headsetcenter de grootste speler op de online consumentenmarkt te maken" aldus Edo Foudraine.

In de komende weken heeft Headsetcenter een aantal zeer aantrekkelijke openingsaanbiedingen. De eerste klanten krijgen korting op geselecteerde producten uit het Bluetooth en PC assortiment. De aanbiedingen variëren per week. Klanten kunnen zich abonneren op de speciale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de openingsaanbiedingen. Voor meer informatie zie www.headsetcenter.nl

Trefwoorden: Bedrijfsuitbreiding, Bluetooth Headset, Headphone, Headset, Headsets, Jabra, Opening, Opening Webshop, Opening Webwinkel, Pc Headset, Plantronics, Sennheiser,