Headsetwinkel uitgeroepen tot beste reseller Plantronics headsets in Nederland

Door: Headsetwinkel  01-10-2008
Trefwoorden: Headset, Hoofdtelefoon, Headsets

Een headset is geen ingewikkeld product en om een headset te gebruiken hoeft men geen technicus te zijn. Het bedrijfsleven weet echter vaak niet welke meerwaarde headsets hebben voor hun organisatie. Op dit terrein valt nog veel te winnen en daarom is het verkopen van headsets aan de andere kant tegelijkertijd ook een kunst.

 
Deze kunst beheerst Headsetwinkel. De verkoopvaardigheden van Headsetwinkel zijn bekroond met de award ‘Beste leverancier PlantronicsHeadsets.nl’ welke werd uitgereikt tijdens het GO Telecom Channel Partner Event. Uit 750 resellers heeft GO Telecom drie resellers genomineerd die in aanmerking komen voor de award: Shop4Telecom, SB Commerce en Headsetwinkel. De prestaties van de genomineerden worden in kaart gebracht en aangevuld met waarden op het domein van assertiviteit, creativiteit en campagnes, consistent aanbieden van headsets en het uitvoeren van activiteiten.

 
Het is juist nèt dat beetje extra waardoor Headsetwinkel de award in de wacht heeft gesleept. Björn Heisterkamp, Marketing Manager van GO Telecom: “Tegenwoordig speelt het online aanbieden van producten een steeds belangrijkere rol. Headsetwinkel heeft online een dominante positie en heeft bewezen dit consistent uit te dragen naar haar klanten. Natuurlijk spelen omzet en verkoop een aantoonbare rol. Maar bij Headsetwinkel heerst een duidelijke filosofie en een creatieve sfeer die deze organisatie zo onderscheidend maakt. Om de lijnen uit te zetten naar een zekere toekomst, is een dergelijke bedrijfsopvatting onontbeerlijk.”

 
Manager van Headsetwinkel, Patrick van Rosengarten, is uiterst tevreden met de award. “Wij hebben al jarenlang een goede relatie met GO Telecom en een enorme commitment naar het merk Plantronics. Bij een headset komt heel wat meer kijken dan alleen prijs. Onze mix van een hoogwaardig kennisniveau, creativiteit en een totaalaanbod heeft ons een sterke positie op de markt opgeleverd. Dit heeft zich uitbetaald met deze award. Ik ben met recht trots.”


Voor meer informatie over headsets zie: www.headsetwinkel.nl

Trefwoorden: Bluetooth Headset, Callcenterheadset, Callcenterheadsets, Gaming Headset, Headphone, Headset, Headsets, Hoofdtelefoon, Koptelefoon, Pc Headset, Plantronics,