Ontdek de ergonomische meerwaarde van headsets met de Gezond in Bedrijf Beurs Quiz

Door: Headsetwinkel  16-05-2008
Trefwoorden: Gezondheid, Ergonomie, Headset

Ergonomisch en gezond werken door een headset te gebruiken staat centraal op de stand van Headsetwinkel. Een headset en ergonomie klinkt misschien als een logische combinatie, maar voor veel bedrijven en organisaties is dit echter nog niet zo duidelijk. Headsetwinkel is al jaren professional in headsets en met deze ervaring wordt de meerwaarde van een headset tastbaar gemaakt voor bezoekers op de Gezond in Bedrijf beurs.

Aan bezoekers wordt eenvoudig uitgelegd welke voordelen werken met een headset met zich meebrengt. Er wordt gedemonstreerd dat de mobiliteit op de werkvloer wordt verhoogd door de draadloze vrijheid van een headset. Een fax ophalen in een andere ruimte is geen probleem meer. Een hoorn tussen nek en schouder inklemmen behoort ook voorgoed tot het verleden. Plantronics headsets worden handsfree gedragen zonder lastige draden waardoor nek- en rugklachten worden voorkomen.

Het bijzondere van deze editie van de Gezond in Bedrijf beurs is dat Headsetwinkel en Plantronics de stand hebben ingericht met een luxe bar. Onder het genot van een drankje kunnen bezoekers meedoen aan de Gezond in Bedrijf Quiz en de nieuwste modellen headsets bewonderen. Door deel te nemen aan de quiz dingen bezoekers automatisch mee naar leuke prijzen. Met als hoofdprijs een Philips Wake-up Light.

Benieuwd geworden naar wat een headset voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u gewoon even gezellig plaatsnemen aan onze luxe bar voor een lekker drankje? Kom dan gerust naar stand A11. De beursmedewerkers van Headsetwinkel en Plantronics vertellen u alles wat u wilt weten.

Trefwoorden: Ergonomie, Ergonomisch, Ergonomisch Werken, Gezond In Bedrijf, Gezond In Bedrijf Beurs, Gezond Werken, Gezondheid, Handsfree, Headset, Headsets,