HiTecs lanceert nieuwe website

HiTecs lanceert nieuwe website van Hitecs

Door: Hitecs  26-02-2009
Trefwoorden: Werving En Selectie, Sollicitanten, Technische Banen

Deze maand is de nieuwe website van HiTecs gelanceerd. De website www.hitecs.nl ondersteunt de positionering van HiTecs als landelijke expert op het gebied van flexibilisering van personeel bij technische bedrijven.

Goed personeel blijft schaars
In de markt zijn twee interessante ontwikkelingen waarneembaar. Technische bedrijven beperken de omvang van vast personeel. Zij zoeken naar wegen om personeel van hoge kwaliteit flexibel in te zetten. Tegelijkertijd daalt de beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel. Op het kruispunt van deze twee ontwikkelingen presenteert HiTecs haar nieuwe website.

Aandacht voor sollicitanten
Kersverse HiTecs Directeur Martin Delwel is blij met de lancering: “Doelstelling was om het carrièreportaal te integreren. Hiermee bieden we sollicitanten een betere digitale sollicitatie-ervaring. In de ontwikkelfase is dan ook rekening gehouden met de presentatie van informatie die voor de sollicitant van belang is. Denk hierbij aan arbeidsvoorwaarden, de communicatie over de sollicitatieprocedure en de inhoud van de vacatures. Ook in het huidige economische klimaat is het belangrijk om te focussen op de flexibilisering van personeel. Er blijft behoefte aan technische professionals.”

De pagina's van de nieuwe website zijn overzichtelijk en er is veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de site. De website is bovendien in alle gangbare browsers te bekijken en tweetalig uitgevoerd. De nieuwe site is ontworpen door onsbureau (Amsterdam) en gebouwd door Bugbyte (Breda).

Over HiTecs
Als werkmaatschappij van Stork speelt HiTecs al jaren actief in op de veranderende behoefte aan technische professionals. HiTecs helpt bedrijven bij de ontwikkeling en organisatie van personele flexibiliteit. De organisatie biedt werkgevers in de industrie, luchtvaart, olie, gas en energie concepten voor flexibele arbeid en flexibel inzetbare vakmensen. In samenwerking met het bedrijfsleven en met behulp van de expertise van het reguliere onderwijs, investeert HiTecs continu in opleiding en training van deze professionals.

Informatie voor de pers

Daniëlle Vogelaar, Interim Communicatiemanager
T +31 (0)30 607 60 95
M +31 (0)6 19 00 46 07
E [email protected]

De Meern, 25 februari 2009

Trefwoorden: Hitecs, Sollicitanten, Technische Banen, Werving En Selectie,