Martin Delwel nieuwe Directeur HiTecs B.V.

Martin Delwel nieuwe Directeur HiTecs B.V. van Hitecs

Door: Hitecs  05-01-2009
Trefwoorden: Detachering, Technische Professionals, Hitecs

Martin Delwel nieuwe Directeur HiTecs B.V.

Per 1 februari 2009 is de heer M.J. (Martin) Delwel (43 jaar) benoemd tot Directeur HiTecs B.V. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de activiteiten van HiTecs als werkmaatschappij van Stork.

Groei
Martin Delwel is afkomstig van Randstad Holding N.V. Hij heeft daar sinds 1995 diverse managementposities bekleed, waaronder Directeur Operations en Directeur Sales & Marketing bij Yacht Group Nederland bv. HiTecs meent in hem een Directeur te hebben gevonden die een waardevolle bijdrage kan leveren aan de verdere groei van het bedrijf. Met name door zijn jarenlange managementervaring en kennis van de HR-dienstverlening.

Over HiTecs
Als werkmaatschappij van Stork speelt HiTecs al jaren actief in op de veranderende behoefte aan technische professionals. Technische bedrijven worden niet alleen geconfronteerd met een toenemend tekort aan gekwalificeerde mensen, maar ook met een sterk wisselende vraag naar personeel met specifieke expertises en vaardigheden. HiTecs helpt bedrijven bij de ontwikkeling en organisatie van personele flexibiliteit. De organisatie biedt werkgevers in de industrie, luchtvaart, olie, gas en energie concepten voor flexibele arbeid en flexibel inzetbare vakmensen. HiTecs heeft 350 technische professionals op mbo-, hbo- en wo-niveau in vaste dienst. In samenwerking met het bedrijfsleven en met behulp van de expertise van het reguliere onderwijs, investeert HiTecs continu in opleiding en training van deze professionals.

Trefwoorden: Detachering, Hitecs, Personele Flexibiliteit, Technische Professionals,