Kantoorartikelen

Kantoorartikelen van Kantoorboekhandel Kees Visscher

Door: Kantoorboekhandel Kees Visscher  06-06-2011
Trefwoorden: Kantoorartikelen


Voor al uw kantoorartikelen bent u bij Kantoorleverancier.nl aan het juiste adres. We hebben een zeer ruime collectie kantoorartikelen die u met eenvoudig online kunt bestellen. U kunt bij ons terecht voor alle kantoorartikelen die nodig zijn op kantoor. Dit kan schrijfgerij zijn, maar bijvoorbeeld ook voor printers. Ook kantoorartikelen die nodig zijn voor het geven van een presentatie kunt u bij ons gemakkelijk online bestellen.

Wanneer u bij ons voor vier uur bestelt dan wordt uw bestelling voor kantoorartikelen de volgende dag bij u geleverd, dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wanneer u een bestelling heeft voor meer als 75 euro exclusief BTW kunnen we uw bestelling ook op zaterdag afleveren. Hiervoor rekenen we geen extra verzendkosten.

U kunt onze kantoorartikelen in onze webwinkel uitgebreid bekijken en uitzoeken. Alle artikelen zijn overzichtelijk gecategoriseerd en met één druk op de knop te bestellen.

Wilt u graag persoonlijk advies? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@kantoorleverancier.nl of bel naar 030 666 22 30.


Trefwoorden: Kantoorartikelen

Contact Kantoorboekhandel Kees Visscher

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share