Landschappartners

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Dompelaar 1 A , 3454 XZ De Meern, Utrecht
Vecht en Plassen

E-mail

Over Landschappartners

Landschappartners is een klein en slagvaardig bureau voor landschapsarchitectuur en staat voor duurzame ontwikkeling en ruimtelijke kwaliteit. Onze plannen kenmerken zich door een stevig fundament in de landschappelijke onderlegger: de natuurlijke eigenschappen van de ondergrond bepalen in belangrijke mate de mogelijkheden. De ontwerpen zijn creatief, plaatsgebonden, tijdloos en functioneel. Landschappartners biedt vanuit haar specialistische kennis en een brede ervaring in veelzijdige projecten vaak een frisse kijk op de aanwezige know how en capaciteit bij de opdrachtgever. Een persoonlijke aanpak staat centraal. Het programma van (uw) wensen is het startpunt voor het ontwerpproces, waarin aspecten als esthetische en landschappelijke kwaliteit, ecologische potenties, ruimtelijke inpassing en haalbaarheid steeds opnieuw worden getoetst. Onze werkzaamheden gaan van de eerste schets tot en met de uitvoeringsbegeleiding. De planinhoudelijke kwaliteit staat bij ons centraal, maar ook ons werkproces is gecertificeerd conform de ISO-9001:2008. Wij werken nauw samen met specialistische adviesbureaus op het gebied van stedenbouw, ecologie, archeologie, hydrologie, civiele techniek en constructies. Landschappartners is lid van de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL) en het Netwerk Groene Bureaus.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Landschappartners in De Dompelaar 1 A, De Meern Utrecht 3454 XZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in De Meern Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Meern Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Meern Utrecht, 3454 XZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227881]