Oracle benoemt Peter van Maurik tot hoofd CRM-Business Unit

Door: Oracle Nederland  04-07-2006
Trefwoorden: Personalia

De Meern, 3 juli 2006 - Oracle heeft Peter van Maurik benoemd tot Senior Director van de CRM-business unit in de Benelux. Hij volgt in deze rol Tino Scholman op die Oracle verlaat.

Peter van Maurik is al geruime tijd werkzaam in de Nederlandse IT-branche. In de afgelopen vier jaar was Peter algemeen directeur van Perfect for People, een consultancy-bedrijf op CRM-gebied. De omzet van Perfect for People groeide in deze periode naar ruim 30 miljoen dollar. Daarvoor werkte Peter van Maurik ruim zeven jaar als verkoopdirecteur voor SAP in Nederland.

Loic Le Guisquet, Senior Vice President van Oracle EMEA CRM: “We heten Peter van harte welkom is ons EMEA CRM managementteam. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van klanten technologie te gebruiken ter verbetering van hun bedrijfsvoering. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij het erg goed zal doen in de Benelux.”

Oracle rondde eind mei de formaliteiten af rond de aankoop van Siebel. Oracle werd daardoor wereldmarktleider op de CRM-markt met 5 miljoen live eindgebruikers en meer dan 100 miljoen geregistreerde self service gebruikers.Trefwoorden: Personalia

Contact Oracle Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share