Praktijk voor Kinderfysiotherapie Locatie De Meern

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandweg 116 C , 3454 JZ De Meern, Utrecht
Vecht en Plassen

E-mail

Over Praktijk voor Kinderfysiotherapie Locatie De Meern

Onze praktijk
Individuele zorg voor het kind en goede begeleiding van de ouders/verzorgers, daar staan wij voor. Plezier in bewegen is daarbij een voorwaarde voor een goede behandeling!

Kinderfysiotherapie
Kinderen leren spelenderwijs. Zo ontdekken zij bewegend de wereld en hun motorische vaardigheden. Als dit niet zo makkelijk gaat en de ontwikkeling langzamer gaat kan kinderfysiotherapie helpen.

Werkwijze
Na aanmelding van uw kind bespreken we de hulpvraag. We brengen het probleem in kaart aan de hand van een vraaggesprek en onderzoek en bepalen het beginniveau aan de hand van metingen en testen. Aan de hand van deze informatie wordt samen met u een behandelplan opgesteld.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Kinderfysiotherapie Locatie De Meern in Zandweg 116 C, De Meern Utrecht 3454 JZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in De Meern Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Meern Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Meern Utrecht, 3454 JZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815749]