TR Beveiliging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mereveldplein 43 , 3454 CL De Meern, Utrecht
Vecht en Plassen

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over TR Beveiliging

Bij TR Beveiliging bent u aan het juiste adres voor een beveiligingssysteem wat naadloos aansluit op uw wensen en budget. Wij leveren maatwerk tegen een scherpe prijs. Een systeem waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen, behoeften en eisen. Dat is waar TR Beveiliging voor staat. Wij zijn gevestigd in De Meern (Utrecht). Door onze centrale ligging kunnen wij eenvoudig onze klanten bedienen door heel het land.

Of het nou gaat om een alarmsysteem laten installeren in uw appartement, of een uitgebreid camerasysteem laten installeren voor uw bedrijfspand. Bij TR Beveiliging zien wij elke opdracht als een unieke uitdaging die onze maximale aandacht en inzet verdient. Wij stellen de klant altijd centraal waarbij flexibiliteit en transparantie onze speerpunten zijn.

Geen langdurige contracten

Wilt u het systeem kopen of leasen?
Wilt u het vakkundig laten installeren of doet u het liever zelf?
Wilt u jaarlijks preventief onderhoud of niet?
Wilt u extra alarmopvolging door onze meldkamer of niet?

Dit zijn een aantal vragen die u van ons kunt verwachten. De meeste beveiligingsbedrijven werken met langdurige contracten waar u jarenlang aan vast zit, bij TR Beveiliging is dit niet het geval!

Onze ervaring staat garant voor het beste advies

Onze ervaring staat garant voor het beste advies. Installaties worden door onze gekwalificeerde en ervaren monteurs opgeleverd en voorzien van de benodigde certificeringen. Een goede installatie zorgt ervoor dat het systeem werkt zoals u dat wilt. U bent handig en vindt het leuk om het systeem zelf te installeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u met de beste keuze, leveren alle benodigde onderdelen en u kunt direct aan de slag.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Producten en diensten

Beveiligingsadvies van TR Beveiliging thumbnail

Beveiligingsadvies

03-06-2016

Bij TR Beveiliging bent u aan het juiste adres voor een beveiligingssysteem wat naadloos aansluit op uw wensen en budget. Wij leveren maatwerk tegen een scherpe prijs.


Beveiligingsadvies van TR Beveiliging thumbnail

Beveiligingsadvies

03-06-2016

Bij TR Beveiliging bent u aan het juiste adres voor een beveiligingssysteem wat naadloos aansluit op uw wensen en budget. Wij leveren maatwerk tegen een scherpe prijs.Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/trbeveiliging/
Twitter: https://twitter.com/trbeveiliging

Categorieën: Security Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is TR Beveiliging in Mereveldplein 43, De Meern Utrecht 3454 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in De Meern Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Meern Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Meern Utrecht, 3454 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814071]