Vliegtuigje stort neer door bruidsboeket

Vliegtuigje stort neer door bruidsboeket van Trouwboetiek

Door: Trouwboetiek  17-07-2009
Trefwoorden: Trouwboeket, Feestlocaties, Trouwlocaties

Bruid en bruidegom hadden volgens de krant Corriere della Sera voor hun receptie een klein eenmotorig vliegtuigje gehuurd, van waaruit een boeket zou worden geworpen naar een groepje vrouwelijke gasten die zich beneden in het park hadden opgesteld. De bloemen kwamen echter in de vliegtuigmotor terecht, die daarop in brand vloog en explodeerde. Het toestel sloeg vervolgens te pletter tegen een klein hotel.

De vijftig hotelgasten bleven wonder boven wonder ongedeerd. Ook de piloot liep slechts lichte verwondingen op. De enige zwaargewonde was een 44-jarige vrouw die het boeket uit het vliegtuig had moeten gooien en die op het moment van het ongeluk naast de piloot zat.

Zij liep verschillende breuken op en een hoofdkwetsuur. De vrouw werd per helikopter naar een ziekenhuis in Grosseto gebracht en is vandaar uit vervoerd naar een ziekenhuis in Pisa. Het bizarre ongeluk gebeurde in het Montionipark in Suvereto, bij Livorno. (AD - dinsdag 14 juli 2009)

Indien u wel goede ideeen zoekt voor uw bruiloft, neemt u dan eens een kijkje op de website van Trouwboetiek.nl

Trouwboetiek
Trouwboetiek heeft zich gespecialiseerd in een breed scala aan trouwartikelen, maar biedt ook diensten aan op het gebied van advies op trouwlocaties, feestlocaties en trouwservices. Daarnaast biedt trouwboetiek ook de diensten aan van weddingplanning en ceremoniemeester.

Meer Informatie
Kijkt u eens op www.trouwboetiek.nl voor een impressie en om leuke ideeën op te doen. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Trouwboetiek via email: info@trouwboetiek.nl , per telefoon: 06-46040898 of via de website: www.trouwboetiek.nl

Trefwoorden: Feestlocaties, Trouwartikelen, Trouwboeket, Trouwboetiek, Trouwlocaties, Trouwservices,