Microsoft erkent 2Circle IT als Certified Partner

Microsoft erkent 2Circle IT als Certified Partner van 2circle It

Door: 2circle It  31-01-2008
Trefwoorden: Microsoft, Hosted Sharepoint, Hosted Office

Nico Krever, medeoprichter van 2Circle IT, ziet in deze certificering een erkenning van de kwaliteit van de oplossingen die 2Circle IT levert aan haar klanten. ‘Onze producten hebben bewezen dat ze oplossingsgericht werken. Onze oplossingen helpen ondernemers om hun bedrijfsdoelstellingen te halen zonder zich bezig te hoeven houden met IT-vraagstukken.’

Ook Eric Klomp, medeoprichter van 2Circle IT en verantwoordelijk voor de techniek en de operationele kant van de organisatie, is blij met het keurmerk. ‘Met het behalen van de Microsoft Certified Partner for Networking Infrastructure Solutions certificering is 2007 een feestelijk jaar voor 2Circle IT. De expertise die we hebben op het gebied van gehoste oplossingen wordt met de behaalde status extra onderstreept.’

Bedrijven die aan de voet staan van de overstap naar nieuwe infrastructuur stellen terecht kritische eisen aan hun IT partner. Met het behalen van de Microsoft Certified Partner for Networking Infrastructure Solutions certificering toont 2Circle IT aan dat zij zeer goed aan specifieke wensen van klanten kunnen voldoen.
2Circle IT richt zich met haar oplossingen op het midden- en kleinbedrijf. Speerpunt hierbij is de werkplek uit de muur. Het betreft hier een oplossing waarbij de ondernemer niet meer zelf hoeft te investeren in hard- en software maar zijn volledig ingerichte werkplek afneemt op basis van een abonnement. De werkplek uit de muur is te benaderen vanaf elke computer of laptop met een internetaansluiting.

Over Microsoft: Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan diensten en producten - waaronder softwareoplossingen voor snel en flexibel zakendoen. Deze zijn ontwikkeld om mensen en organisaties nu en in de toekomst meer mogelijkheden te bieden voor toegang tot de informatie die zij nodig hebben, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.
Meer infomatie:
Nico Krever ([email protected])
+31 6 343 44558

Trefwoorden: Hosted Crm, Hosted Office, Hosted Sharepoint, Microsoft