"De Buren" aan het werk!

"De Buren" aan het werk! van "De Buren" - Particuliere Dienstverlening

Door: "De Buren" - Particuliere Dienstverlening  04-04-2012
Trefwoorden: Bouwbedrijf, Vloer Leggen, Schilder

Op dit ogenblik worden de navolgende projecten of werkzaamheden door (partners van) De Buren bij onze abonnees uitgevoerd (bijgewerkt per 2 april 2012):

Nieuwegein - Nieuwe parketvloer en binnenschilderwerk

Bij deze alleenstaande dame verzorgden wij het opvragen van offertes voor een nieuwe parketvloer en het binnenschilderwerk.De bestaande vloer wordt gesloopt en afgevoerd, waarna een schitterende nieuwe vloer wordt gelegd en ingeolied. Aansluitend volgt het sauswerk van alle wanden en plafonds en het schilderwerk van het houtwerk.Met extra hulpkrachten van De Buren werd de woonkamer geheel leeg geruimd en al na de werkzaamheden weer worden ingeruimd.Mevrouw heeft er allemaal zo min mogelijk omkijken naar, maar moet wel een weekje kamperen om de eerste verdieping. Om met De Belastingdienst te spreken: leuker kunnen we het niet maken, wel gemakkelijker...

Zeist - Buitenschilderwerk

Voor dit jonge artsen-gezin verzorgden wij de offerte-aanvragen voor het geheel schilderen van alle houtwerk van dit historische pand in oud Zeist.De opdracht werd vorig jaar verstrekt en de werkzaamheden zijn zojuist begonnen.Naar verwachting zal het 3 tot 4 weken werk betekenen. Tevens verzorgen wij hier de offerte-aanvragen voor het vervangen van op maat gemaakte terrasdeuren.

Leersum - Verstopping en vervanging rioolleiding

Binnen 3 uur na melding hebben we de verstopping van het riool hier verholpen en inmiddels is offerte uitgebracht voor het vervangen van de oude gresbuizen door "state of the art" PVC. Wij hebben contact met de gemeente over het aanpassen van de riolering in de openbare weg.

Bosch en Duin, Leersum en Utrecht

Hier vragen abonnees ons om betrouwbare hulp in de huishouding.Wij raadplegen ons bestand, overleggen met mogelijk geschikte kandidaten en doen een voorstel aan onze abonnees.Na principe acceptatie van de kandidate verzorgen wij de afspraak voor kennismaking, waarna, bij akkoord, kandidate en abonnee zelf verdere afspraken maken over aanvang werkzaamheden.

Leersum - Offerte/opdracht traject nieuwbouw atelier

Voor dit druk bezette jonge gezin verzorgen wij - op basis van reeds gemaakte tekeningen - de offerte-aanvragen naar diverse bouwbedrijven voor de realisatie van een nieuw atelier. Hiertoe is door De Buren een Programma van Eisen geschreven.De besprekingen met de inmiddels geselecteerde aannemer vorderen gestaag en de enige malen aangepaste begroting wordt momenteel definitief gemaakt.De Buren beoordeelt de inhoud van de begroting-revisies eerst. Na woord en wederwoord met de aannemer wordt het resultaat doorgestuurd naar onze abonnee. Verwachting is dat het contract spoedig getekend kan worden en dat kort daarna de werkzaamheden zullen aanvangen.

Driebergen - Binnenschilderwerk

Nadat de bij de inbraak vernielde kozijnen zijn vervangen door hardhouten exemplaren met driepuntssluitingen en veiligheidsglas, dient het geheel natuurlijk netjes geschilderd te worden. De kozijnen worden van binnen en van buiten nogmaals gegrond en twee maal afgeschilderd en van de gelenheid wordt gebruik gemaakt ook het nodige binnenwerk te doen. De voordeur wordt gelijk ook maar weer strak gemaakt.

Soesterberg - Vervanging badkuip

Hier wordt de bestaande, lekke, badkuip gesloopt en afgevoerd.Onze vakmensen leveren en plaatsen de nieuwe badkuip en herstellen tegelwerk, voegwerk en kitwerk in de badkamer. Zeist - Beveiliging van de woning Als het kalf verdronken is...Na de schrik van de inbraak helpen wij onze abonnee, een alleenstaande moeder, met het optimaal beveiligen van de woning. Hier viel het nodige aan te verbeteren en het geeft het jonge gezin een aanzienlijk veiliger gevoel. Alle hang- en sluitwerk is nu conform Politie Keurmerk Veilig Wonen.Volgende stap is de aanleg van schrikverlichting in de tuin.

Doorn, Leersum, Driebergen, Zeist - Voorjaarsbeurten van de tuin

Dezer dagen worden overal in de regio tuinen weer lekker klaar gemaakt voor het voorjaar. het oude blad wordt verwijderd, borders bemest en planten en struiken gesnoeid.ook de gazons krijgen speciale aandacht middels ferticuteren en bijzaaien, zodat er een zomer lang weer een mooi groen gazon ligt.

Langbroek, Werkhoven, Leersum, Doorn, Maarn, Driebergen, Zeist, Bosch en Duin, Bilthoven, Huis ter Heide, - Vaste ronde glazenwassen maart/april 

Onze glazenwassers hebben de handen vol aan de uigebreide ronde langs deelnemende abonnees aan het 3-maandelijkse wassen van de ramen en het afnemen van het houtwerk.Sommige abonnees doen maar twee keer per jaar mee; de meesten echter alle vier de keren dat onze mensen op pad gaan. Het schoonmaken van het houtwerk doet het huis aanzienlijk opknappen en het is het behoud van het schilderwerk.

Driebergen - Verhuizing naar verzorgingshuis

Nadat onze abonnee een lelijke val thuis had gemaakt, diende zij te revalideren.Helaas bleek hierna, dat terugkeer naar de oude woning onmogelijk was en dat zelfstandig wonen niet meer haalbaar was.Wij verzorgen momenteel het totale traject van coordinatie met het verzorgingshuis, het regelen van de verhuizing, het uitzoeken en inpakken van alle huisraad, de herinrichting in de knusse kamer in het verzorgingshuis en alle contacten met de diverse instanties.Onze abonnee en haar familie zijn ons zeer dankbaar, wij vinden het prachtig om te helpen en gaandeweg ontwikkelt zich een dierbare band met onze abonnee.

Soesterberg - Vervanging voordeuren

Nadat er bij onze abonnee was ingebroken middels het forceren van de voordeur, hebben wij een noodreparatie uitgevoerd. In de loop van april zal de voordeur (op maat) geheel vervangen worden. En omdat de buren die voordeur van De Buren ook wel erg mooi vonden, krijgen zij ook een nieuwe voordeur. Natuurlijk wordt deze door onze vakmensen keurig afgehangen en voorzien van het nodige beslag.

Trefwoorden: Administratieve Dienstverlening, Badkamer Plafonds, Bouwbedrijf, Centrale Verwarming, Computer Reparatie, Cv Ketel, Dakbedekking vernieuwen, Dakgoten Reinigen, Dakgoten vernieuwen, Facilitaire Diensten, Glaszetten, Glazenmaker, Glazenwasser, Houten Deuren, Houten Ramen, Houten Vloeren, Hovenier, Huishoudelijke Hulp, Hulp in de huishouding, Keukens, Klussen, Kunststof Kozijnen, Kunststof Schuifpuien, Loodgieter, Massief Eiken, Pc Reparatie, Plaatsen Plafond, Planken Vloer, Planken Vloeren, Renovaties, Schilder, Schilderwerk, Schoonmaak, Schoorsteen Vegen, Straatwerk, Stratenmaker, Stukadoor, Timmerman, Tuin Aanleg, Tuin Onderhoud, Tuin Ontwerp, Verbouwingen, Verpleging, Vloer Leggen, Vloeren Leggen Laminaat,

Contact "De Buren" - Particuliere Dienstverlening

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share