Stichting Zendingswerk Middernachtsroep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Bennekomweg 60 , 3941 RK Doorn, Utrecht

E-mail

Over Stichting Zendingswerk Middernachtsroep

Zendingswerk Middernachtsroep is een onafhankelijk evangelisch zendingswerk.

We geven de tijdschriften Middernachtsroep en Nieuws uit Israël uit. In het tijdschrift Middernachtsroep schrijven we over de actuele ontwikkelingen in de wereld in het licht van de Bijbel. Ook schrijven we over wat de Bijbel zegt over onze handel en wandel als christen in deze wereld. Zoals de naam al zegt schrijven we in Nieuws uit Israël over de actuele ontwikkelingen in Israël. Nieuws en Bijbelse achtergronden die de media achterwege laten.

Ook in de boeken die we uitgeven staat het doel mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus en te wijzen op Zijn Wederkomst centraal.

Het hele jaar door organiseren we samenkomsten op verschillende plekken in Nederland. Sprekers op deze samenkomsten zijn o.a. Norbert Lieth.

We ondersteunen verschillende projecten over de hele wereld (een aantal projecten hebben we zelf opgezet). In onze tijdschriften schrijven we regelmatig over deze projecten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/mnr_nederland

Categorieën: Religious Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Doorn Utrecht

Is Stichting Zendingswerk Middernachtsroep in Van Bennekomweg 60, Doorn Utrecht 3941 RK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Uitgeverij diensten in Doorn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doorn Uitgeverij per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doorn Utrecht, 3941 RK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688933]