Stoltenkamp schoonmaakbedrijf

Afdrukken

Is Stoltenkamp schoonmaakbedrijf incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prins Hendrikweg 4 , 3941 GG Doorn, Utrecht

E-mail

Over Stoltenkamp schoonmaakbedrijf

STOLTENKAMP SCHOONMAAKBEDRIJF

Stoltenkamp bedrijfsdiensten is een full service schoonmaakbedrijf. U kunt bij ons terecht voor alles wat met schoonmaken te maken heeft. Zowel voor het professioneel reinigen van de binnenkant als de buitenkant van uw bedrijf. Daarnaast levert Stoltenkamp bedrijfsdiensten ook facilitaire en adviserende diensten. Wij zijn al vanaf 1988 actief in Doorn en de Utrechtse Heuvelrug en omstreken en uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende schoonmaakbedrijven in de regio.

Stoltenkamp bedrijfsdiensten op maat
Geen opdrachtgever is hetzelfde. Een gezondheidsinstelling stelt immers andere eisen aan hygiëne dan een kledingwinkel. Een standaard schoonmaakplan is bij ons dus geen optie. Een schoon interieur begint met een goed gesprek. Samen met u stellen wij een op maat gesneden schoonmaakplan op.
Stoltenkamp werkt transparant en servicegericht en met korte lijnen richting onze opdrachtgever. Stoltenkamp is flexibel en 24 uur per dag bereikbaar.

Kaart

Is Stoltenkamp schoonmaakbedrijf in Prins Hendrikweg 4, Doorn Utrecht 3941 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Schoonmaakbedrijf diensten in Doorn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doorn Schoonmaakbedrijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doorn Utrecht, 3941 GG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776611]