Bloemenwinkel Lavendel Bloemen & Planten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Traaij 72 , 3971 GR Driebergen-Rijsenburg, Utrecht

E-mail

Over Bloemenwinkel Lavendel Bloemen & Planten

In het centrum van Driebergen, op Traaij 72, vindt u onze winkel. Lavendel is één van de grootste bloemenwinkels uit de regio. Wij hebben een groot assortiment bloemen, binnen- en buitenplanten. Ook hebben wij veel keus in bloempotten.

Dagelijks kopen wij zelf rechtstreeks in op de veilingklok. Door de grote omloopsnelheid is de versheid en kwaliteit gewaarborgd. Een van onze uitganspunten is:een mooi boeket voor een betaalbare prijs.

In het voorjaar en de zomer hebben wij buiten achter de winkel onze tuin weer open. Hier kunt u kiezen uit allerlei mooie planten om uw terras of tuin gezellig te maken. Ook verkopen wij diverse buitenpotten.

Lavendel is een echte bloemen en plantenwinkel. Naast een uitgebreid assortiment bloemen en planten hebben wij ook veel potten manden en glaswerk. Verder verkopen wij geen branchevreemde kadoartikelen.

De omloopsnelheid in onze winkel is hoog. Daardoor kunnen wij grote hoeveelheden tegelijk inkopen. Hierdoor kunnen wij een concurerende prijs aanbieden. We hebben een 6 meter lange bloemenstelling waar wij de bloemen op kleur presenteren.

Verder hebben wij altijd een flink aantal boeketten klaar staan. Als u wilt maken wij ter plekke ook boeketten naar uw eigen wens. We hebben gediplomeerde binders in dienst die u hierbij een goed advies kunnen geven.

in onze winkel hebben we ook veel planten die we presenteren in manden en potten. Ook de nodige verzorgingstips kunnen wij u geven.

Uniek in Driebergen! Achter onze winkel hebben wij nog een tuin van ruim 200 vierkante meter. Afhankelijk van het weer is deze tuin open vanaf maar/april tot november. We decoreren de planten in potten en op tafels. Zo wordt het een genot om alleen al door de tuin te wandelen en wordt u geinspireerd voor uw eigen tuin en terras.

Het seizoen start met de verkoop van viooltjes. Vanaf april/mei is er weer vollop keus in eenjarige zomerbloeiers. In de herfst hebben we chrysanten, bessenplanten e.d.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bloemenwinkel Lavendel Bloemen & Planten in Traaij 72, Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3971 GR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Driebergen-Rijsenburg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Driebergen-Rijsenburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Driebergen-Rijsenburg Utrecht, 3971 GR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818080]