Coachfriend

Afdrukken

Is Coachfriend incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 252 , 3972LK Driebergen-rijsenburg, Utrecht

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Coachfriend

GROEIEN
Het ontwikkelen van houding en gedrag van leidinggevenden of professionals is een langdurige, intensieve en relatief kostbare aangelegenheid. De coach of de training moet betaald worden. Maar de grootste kostenpost is het vrijmaken van de leidinggevende of professional uit het dagelijks werk.

Coachfriend Pro is een online coachingsprogramma dat de voordelen biedt van live coaching, tegen een fractie van de prijs. Het sluit aan bij de toenemende behoefte aan online leren. Coachfriend Pro is ontwikkeld vanuit de drijfveer om zelfontwikkeling en coaching voor iedereen overal toegankelijk te maken.

Met Coachfriend Pro werk je zelfstandig en op een vernieuwende manier aan je veerkracht op het werk. Je leert nieuwe manieren van omgaan met de hindernissen die horen bij leidinggeven, samenwerken en veranderen. Je krijgt zicht op wat écht belangrijk is in je werk. En je zet concrete stappen om je doelen te realiseren.

PROGRAMMA
Coachfriend Pro bestaat uit 12 stappen en een we

Kaart

Is Coachfriend in Hoofdstraat 252, Driebergen-rijsenburg Utrecht 3972LK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Driebergen-rijsenburg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Driebergen-rijsenburg Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Driebergen-rijsenburg Utrecht, 3972LK, Nederland

 • Brekro Driebergen

  Dr. Hermansstraat 17 Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3971 CJ

 • Audio Zeypveld

  Hoofdstraat 105 Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3971 KE

 • De Edelzanger

  Traay 169 -171 Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3971 GG

 • Consec

  Parklaan 26 Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3972 JZ

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813821]