De Ortho

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Lei 45 , 3971 CC Driebergen-Rijsenburg, Utrecht

E-mail

Over De Ortho

Orthodontiepraktijk Driebergen is een kleine praktijk. We hebben geprobeerd de praktijk een open structuur te geven, een rustgevend en vriendelijk karakter en dit zorgt ervoor dat iedereen ook bij elkaar kan zien dat beugels heel gewoon zijn en dat de behandelingen niet vervelend of pijnlijk zijn.

Driebergen telt maar één praktijk waar orthodontisten werken. Orthodontiepraktijk Driebergen. Orthodontisten zijn geen gewone tandartsen, maar tandartsen die zich na hun studie tandheelkunde nog eens vier jaar lang gespecialiseerd hebben aan de universiteit. De tandartsopleiding en de orthodontische specialisatie duren daardoor samen minstens 10 jaar. Echte specialisten dus !

Kinderen
Een beugel leidt de groei en het gebit in goede banen. Bij kinderen is het heel belangrijk om op het juiste moment te beginnen met de behandeling. Rond het 10e levensjaar is doorgaans een goed moment voor een eerste consult. Niet te vroeg en niet te laat. Het effect van de behandeling bij jongeren is groot omdat de kaken nog volop in de groei zijn waardoor de behandeling een snel resultaat geeft.

Om te kunnen beginnen met een beugelbehandeling is het niet nodig dat alle tanden en kiezen al gewisseld zijn.

Volwassenen
Een beugel zet scheve tanden en kiezen recht. Kaken en lippen komen beter boven elkaar. Uw gezicht krijgt harmonie en krachtige uitstraling. Dat biedt zelfvertrouwen. U kunt beter kauwen en praten. Ook gaat het verdere slijtage van uw gebit tegen.

Onze patiënten komen voornamelijk uit Driebergen, Zeist, Doorn, Maarn, Leersum, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Odijk, Werkhoven, Bunnik en Cothen.

Ook zonder verwijzing van de tandarts kunt u bij ons een afspraak maken voor een consult. Er is een mogelijkheid om in de avond te komen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Driebergen-Rijsenburg Utrecht

Is De Ortho in De Lei 45, Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3971 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Driebergen-Rijsenburg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Driebergen-Rijsenburg Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Driebergen-Rijsenburg Utrecht, 3971 CC, Nederland

 • Audio Zeypveld

  Hoofdstraat 105 Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3971 KE

 • De Edelzanger

  Traay 169 -171 Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3971 GG

 • E. Zwaal

  Hendrik Kraemerlaan 15 Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3972 SP

 • Fcc Torbo

  Kleinloolaan 21 Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3972 KB

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827462]