IVA-STUDENT MARIE-FLORE DE JONGH WINT 29e GEERLIG RIEMERPRIJS

IVA-STUDENT MARIE-FLORE DE JONGH WINT 29e GEERLIG RIEMERPRIJS van Iva Driebergen

Door: Iva Driebergen  11-05-2009

De G. Riemerprijs wordt jaarlijks toegekend aan een IVA-student die naar het oordeel van zijn of haar medestudenten èn docenten, beschikt over een opvallend goede combinatie van intellectuele gaven en sociale vaardigheden. De prijs werd in 1980 - bij het 50 jarig jubileum van de IVA - geïntroduceerd als eerbetoon aan de oprichter van het Instituut, de heer Geerlig Riemer.

Marie-Flore de Jongh werd door een meerderheid van stemmen, zowel van IVA-docenten als -studenten, aangewezen als dé kandidaat voor deze eervolle prijs.

De belangrijkste reden om de prijs toe te kennen aan Marie-Flore de Jongh is haar grote inzet voor de mede-IVA-studenten en voor IVA Driebergen zelf. Zij was bestuurslid van de LIVA – Leerlingen-vereniging van de IVA – en speelt een belangrijke rol in de organisatie van de “Droomrit voor het Leven” - Cars for Charity Foundation. Zij is een student die in het algemeen bijzonder wordt gewaardeerd.

Marie-Flore kan haar prijs besteden aan een buitenlandse studiereis of verdere opleiding en training.

Het thema van de prijsuitreiking was “Grenzeloos”. De sprekers van de middag omlijstten dit thema met anekdotes en toepasselijke praktijkvoorbeelden. De bekende zanger Wouter Hamel zorgde voor een sfeervolle muzikale omlijsting.
-------------------

Fotobijschrift: De heren D.C. Nolten, voorzitter Stichting IVA Jubileumfonds, en P.H. de Bruijne, DGA van Farm Frites, met prijswinnares Marie-Flore de Jongh.

Voor meer informatie: IVA Driebergen
tel. 0343-512780
J.J. van Gestel, Stichting IVA Jubileum Fonds