Louis Bolk Instituut

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 24 , 3972 LA Driebergen-Rijsenburg, Utrecht

E-mail

Over Louis Bolk Instituut

Het Louis Bolk Instituut is een onafhankelijk, internationaal kennisinstituut ter bevordering van écht duurzame landbouw, voeding en gezondheid. Dankzij praktijkgericht onderzoek en advies dragen wij vanuit multidisciplinaire teams al meer dan 40 jaar bij aan gezonde bodems, planten, dieren en mensen in hun onderlinge samenhang. Belangrijke opdrachtgevers zijn onder andere het Ministerie van Econimische Zaken, de Europese Commissie, ZonMw, Provincies, waterschappen, natuurorganisaties, stichtingen, kenniscentra voor Integrative Medicine en het bedrijfsleven. Zij waarderen onze integrale visie op duurzame landbouw, voeding en gezondheid en ons vermogen om via een systeembenadering oplossingen aan te dragen. Want in plaats van geïsoleerde deelvragen te beantwoorden, plaatsen wij een vraagstuk in de brede context en zoeken we naar antwoorden vanuit het hele ‘systeem’. Bovendien werken we nauw samen met de praktijk. Daardoor zijn onze oplossingen, kennis en adviezen praktisch en goed toepasbaar en leiden ze tot een duurzame en gezonde groei van mens, dier, plant en bodem.

Met het Louis Bolk Instituut kiest u voor:
Grensverleggend onderzoek: wij zijn vernieuwend, innovatief en soms baanbrekend
Aantoonbare resultaten: wij werken vanuit de wetenschappelijke methoden naar aantoonbare resultaten toe
Samenhangende methodologie: wij werken vanuit een systeembenadering
Toepasbare kennis en oplossingen: wat wij bieden is bruikbaar voor onze doelgroepen en wordt daadwerkelijk toegepast.

Bij ons instituut, gelegen in Driebergen, zijn ongeveer 45 werknemers actief. Kijk voor uitgebreide informatie op www.louisbolk.nl.

Louis Bolk was hoogleraar humane anatomie aan de Universiteit van Amsterdam (1866 - 1930). "Hoe ruimer zou onze opvatting van het leven zijn, indien het ons gegeven ware dit eens te bestuderen met verkleinglazen."

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/LouisBolk

Categorieën: Education

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Louis Bolk Instituut in Hoofdstraat 24, Driebergen-Rijsenburg Utrecht 3972 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Education diensten in Driebergen-Rijsenburg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Driebergen-Rijsenburg Education per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Driebergen-Rijsenburg Utrecht, 3972 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701144]