Joep Thönissen nieuwe directeur RECRON

Door: Recron  04-10-2006
Trefwoorden: Personalia

Wegens het aanstaande vertrek van Tim Bolweg, de huidige directeur van de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland (RECRON), heeft RECRON na zorgvuldige selectie drs. J.J.P.M. (Joep) Thönissen per 1 december 2006 aangesteld als haar nieuwe directeur.
De heer Joep Thönissen is nu directeur Ruimtelijke Ontwikkeling en Handhaving bij de Provincie Noord-Brabant. Joep Thönissen (geboren 1952, gehuwd, 1 kind en woonachtig in Vught) heeft na zijn universitaire opleiding Planologie uitgebreid werkervaring opgedaan op het werkveld van de ruimtelijke inrichting en ontwikkeling binnen zowel rijks- en provinciale overheden als het bedrijfsleven. RECRON verwacht dat hij vanuit zijn brede ervaring en met zijn uitgebreide netwerk een verdere stap vooruit kan zetten op het speelveld waarop RECRON actief is en RECRON nog meer op de kaart zet.

De voorzitter van RECRON, Geke Faber, is blij met de benoeming van Joep Thönissen:
“De selectiecommissie heeft een zware taak gehad, maar heeft duidelijk uit de 150 kandidaten de allerbeste gekozen. Zijn kennis en netwerk zullen ons zeker van pas komen in ons belangrijke werk voor de recreatiesector. Voor de aankomende jaren zal Joep Thönissen naar mijn overtuiging een gezichtbepalende persoon zijn binnen de vrijetijdsindustrie.”

In december zal Tim Bolweg zijn activiteiten overdragen aan Joep Thönissen en medio januari 2007 zal op gepaste wijze afscheid worden genomen van Tim Bolweg.

Trefwoorden: Personalia