Eugene Moers Dart € 5.000,- bijeen voor hersentumoronderzoek!

Eugene Moers Dart € 5.000,- bijeen voor hersentumoronderzoek! van Stichting Stophersentumoren.nl

Door: Stichting Stophersentumoren.nl  20-04-2009
Trefwoorden: Onderzoek, Kanker, Cheque

Annelies Beekes is namens de Stichting naar Monster gegaan om een cheque in ontvangst te nemen. De ontvangst en begeleiding tijdens de finale was prima verzorgd en Eugene Moers bleek de speler te zijn die Stichting STOPhersenturmoren.nl had uitgekozen. Eugene is winnaar van het klassement “Hoogste Uitgooi”. Het bedrag dat wordt geschonken is tot de laatste seconde geheim gehouden om de spanning bij de winnaars en goede doelen op te voeren en dat werkte! De bedragen die werden overhandigd varieerden van € 1.700 tot € 11.000 (van de winnaar) en alle vertegenwoordigers van de goede doelen waren zeer blij en dankbaar voor deze bijdragen.

Na de huldiging van Eugene mocht hij de cheque onthullen en overhandigen en kunnen wij zeer verheugd melden dat de Stichting € 5.000 heeft gekregen als bijdrage naar onderzoek naar primaire hersentumoren, een geweldige donatie!

Eugene vertelt waarom hij voor de Stichting heeft gekozen: “2 jaar geleden heb ik een maat verloren die getroffen was door een hersentumor. Een vriendelijk en vrolijk mens, in de bloei van zijn leven, die er plotseling niet meer is en zijn vrouw en 4-jarig zoontje op deze wereld moest achterlaten. Vorig jaar is bij mijn overbuurman een hersentumor ontdekt. Hij voert nu de strijd, die door zo weinigen in deze situatie wordt gewonnen. De kans op overleven moet omhoog, en ik hoop dat ik daar op deze manier een klein steentje aan heb kunnen bijdragen”.

Trefwoorden: Cheque, Collecte, Hersenkanker, Hersentumor, Hersentumoren, Kanker, Onderzoek,

Contact Stichting Stophersentumoren.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share