Nationale actie: Spelen tegen Kanker

Nationale actie: Spelen tegen Kanker van Stichting Stophersentumoren.nl

Door: Stichting Stophersentumoren.nl  10-07-2009
Trefwoorden: Ziekenhuis, Kanker, Stop

We vragen alle basisscholen en verenigingen in Nederland allerlei acties te verzinnen die samen met kinderen uitgevoerd kunnen worden. De bedoeling is hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen. Met dit geld kunnen scholen bijdragen aan meer toegepast wetenschappelijk onderzoek naar kinderhersentumoren. Want dat is het uiteindelijke doel: onderzoek stimuleren naar kinderhersentumoren waardoor de kans op genezing voor kinderen toeneemt.

Als u meedoet, maakt u kans op een van de prachtige speeltoestellen voor uw schoolplein of speelplek die beschikbaar zijn gesteld door de firma Houtplezier uit Coevorden. Daarnaast geeft de firma Speelgras uit Leek een veilige valdempende ondergrond van kunstgras voor onder de speeltoestellen cadeau. Ook ontvangen álle deelnemende scholen en verenigingen van zowel de firma Houtplezier als van de firma Speelgras een kortingsvoucher van € 75,00.

Bedenk daarom zoveel mogelijk acties met uw kinderen om kinderen met een hersentumor een betere toekomst te geven.
PRIJZEN:
Op 1 juli 2010 maken wij de prijswinnaars bekend. Voor de actie die het meeste geld heeft opgehaald voor hersentumoronderzoek stelt de firma Houtplezier (www.Houtplezier.nl) een nestschommel ter waarde van € 1.850,00 excl. BTW ter beschikking, met volledige installatievoucher ter waarde van € 400,00. Firma Speelgras (www.Speelgras.nl) schenkt hierbij de noodzakelijke valdempende speelgras ondergrond (24 m2) ter waarde van € 1.320,00 excl. BTW.

De groep die de 2e plek behaald, wint een verhoogd 3-delig duikelrek ter waarde van € 389,00 excl. BTW, met installatievoucher van € 100,00. Ook aangeboden door de firma Houtplezier (www.Houtplezier.nl). Ook hierbij schenkt de firma Speelgras (www.Speelgras.nl) de noodzakelijke valdempende speelgras ondergrond (24 m2) ter waarde van € 1.320,00 excl. BTW.

Aan iedere groep die deelneemt, verstrekt zowel de firma Houtplezier als de firma Speelgras een kortingsvoucher van € 75,00. Dezen zijn te gebruiken bij aanschaf van een speeltoestel of bij aanschaf van een kunstgrasondergrond en alleen inwisselbaar bij de firma Houtplezier respectievelijk de firma Speelgras en worden niet in contanten uitgekeerd.

AANMELDEN:
Deelname kan door een mailtje te sturen naar info@STOPhersentumoren.nl.met hierin vermeld de naam van uw school, adres, telefoonnummer en contactpersoon. Tevens dient u het rekeningnummer(s) kenbaar te maken waarvan uw school of vereniging de donaties voor hersentumorenonderzoek naar ons overmaakt. Alle donaties vanaf dit rekeningnummer zullen dan samen het totaalbedrag maken dat voor de prijzen in aanmerking komt.

Wilt u bij het overschrijven van uw donaties naar rekeningnummer 1364.68.942 tnv Stichting STOPhersentumoren te Driebergen vermelden: Spelen Tegen Kanker en de naam van uw school of vereniging. Gelden die op of na 1 juli 2010 door de Stichting worden ontvangen doen niet meer mee voor de prijsuitreiking.

De actie geldt gedurende het gehele schooljaar 2009 / 2010, waarbij de winnaar bekend zal worden gemaakt op 1 juli 2010.

Verdere informatie:
De aanleg van de valdempende ondergrond van firma Speelgras is inclusief egaliseren en aftrillen zandcunet, levering en aanleg bekisting, Playrubondervloer en Speelgras Pro Duotone, opspannen en hechten van het gras over de kantopsluiting, bezanden van het gras met Quartszand en machinaal inborstelen van het zand. Aanleg is exclusief voorbereidend grondwerk en afwerking van de randen na installatie.

Trefwoorden: Astrocytoom, Glioom, Hersenen, Hersenkanker, Hersentumor, Hersentumoren, Kanker, Stop, Stophersentumor, Stophersentumoren, Stophersentumroen.nl, Ziekenhuis,

Contact Stichting Stophersentumoren.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share