Nieuwe stimuleringsprijs voor hersentumoren onderzoek

Nieuwe stimuleringsprijs voor hersentumoren onderzoek van Stichting Stophersentumoren.nl

Door: Stichting Stophersentumoren.nl  08-09-2008
Trefwoorden: Prijs, Hersentumor, Hersenkanker

Deze prijs wordt ter beschikking gesteld aan een jonge onderzoeker die zich op bijzondere wijze uitermate heeft ingespannen en voortgang heeft geboekt op het gebied van onderzoek naar genezing of preventie van primaire hersentumoren.

De uiterste datum voor indienen is vastgelegd op 15 september 2008. De onderzoeken dienen ter beoordeling gestuurd te worden aan de voorzitter van de stichting. De beoordeling geschiedt door een commissie, bestaande uit drie leden. Voor 2008 bestaat de commissie in ieder geval uit:
- Prof. Dr. M.C.H. Donker, algemeen directeur van de GGD Rotterdam-Rijnmond, hoogleraar volksgezondheidsbeleid aan de Erasmus Universiteit, en lid van de Gezondheidraad,
- Prof. Dr. M.A. Frens, hoogleraar systeemfysiologie bij de vakgroep Neurowetenschappen van het Erasmus MC in Rotterdam,
- Prof. Dr. M.J.B. Taphoorn, neuro-oncoloog bij Medische Centrum Haaglanden en bijzonder hoogleraar neuro- oncologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.
- Dr. P. Wesseling, neuro-patholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen


Meer informatie over deze prijs, inzendtermijn en reglement kunt u vinden op onze website www.STOPhersentumoren.nl onder het kopje stimuleringsprijs.

Trefwoorden: Hersenkanker, Hersentumor, Hersentumoren, Prijs, Stimuleringsprijs,

Contact Stichting Stophersentumoren.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share