Sjaak en Marie-Louise lopen voor Stichting STOPhersentumoren.nl

Sjaak en Marie-Louise lopen voor Stichting STOPhersentumoren.nl van Stichting Stophersentumoren.nl

Door: Stichting Stophersentumoren.nl  10-07-2009
Trefwoorden: Ziekenhuis, Kanker, Stop

Hardlopen was naast voetballen de passie van Sjaak de Boer. Sjaak was 39 jaar oud toen hij zich plotsklaps de dingen niet meer wist te herinneren. Zijn korte termijn geheugen was helemaal weg en in het ziekenhuis constateerden de dokters een kwaadaardige hersentumor. De specialisten slaagden er in de tumor grotendeels te verwijderen. En vanwege de plaats van de tumor en zijn jonge leeftijd heeft hij zich uit een diep dal omhoog kunnen vechten. Ondanks de slechte vooruitzichten voor de toekomst werkt Sjaak alweer 2 dagen per week bij het LUMC en begeleidt hij ook zo nu en dan mensen met een verstandelijke handicap bij Gemiva.

Het lopen van de 10 kilometer was heel belangrijk voor Sjaak en had direct een heel belangrijke missie: meer geld voor onderzoek naar genezing van hersentumoren.

`We hebben hard getraind en hebben iedereen op de hoogte gebracht van onze plannen om mee te doen met de Leiden Marathon. Er wordt veel te weinig onderzoek naar hersentumoren gedaan en daarom zijn wij heel gericht gaan rondbellen om een sponsorbijdrage te vragen voor onze prestatie. Zij gaven gelukkig zeer gul! Wij hebben maar liefst € 4.000,00 bij elkaar opgehaald in 1,5 week tijd! Graag willen we onze sponsors bedanken. Vrienden, familie en kennissen die zo gul gegeven hebben, maar zeker ook de bedrijven uit Zoeterwoude en omstreken. Graag willen wij er hier een paar noemen: De NotenBeurs, SmitsGoods BV, SensaBeads, Wilk Van der Sande, Interchicken, Scholtens Groep, De Bruin Rietdekkers, EmverBV, Van Meurs, De Jong Gevelreiniging, Van Cromvoirt Trappen, TeekensKarstens advocaten en notarissen, Van Leeuwen Autobedrijf, J.P.C. Verhagen, C1000 Zoeterwoude, Baas-Smits Groep, Ton de Rooij, Boerderij Rustdam, Café De Meester, Lubbe Reizen, Garage Versteegen, Garage De Kolf, Kok aan Huis en All Class Catering. Iedereen heeft zo ontzettend spontaan gereageerd en daardoor was het heerlijk om de 10 kilometer te lopen voor dit goede doel!! Mede door jullie sponsoring kregen wij een extra duwtje in de rug en hebben we tijden gelopen die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Sjaak is gefinisht in 47.18 en Marie-Louise in 55.19, haar snelste tijd ooit. Iedereen echt heel erg bedankt!!!

Trefwoorden: Astrocytoom, Glioom, Hersenen, Hersenkanker, Hersentumoren, Kanker, Stop, Stophersentumor, Stophersentumoren, Stophersentumoren.nl, Ziekenhuis,

Contact Stichting Stophersentumoren.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share