AppleISP Hosting Xserve Webhosting specialist

AppleISP Hosting Xserve Webhosting specialist van Appleisp, OSX VPS, iWeb hosting, Mac Mini Hosting, OSX Hosting, Filemaker Pro Hosting, Lasso Hosting

Door: Appleisp, OSX VPS, iWeb hosting, Mac Mini Hosting, OSX Hosting, Filemaker Pro Hosting, Lasso Hosting  26-04-2007

Specialisme

AppleISP zorgt voor continuiteit, stabiliteit en bewezen snelheid! Diverse klanten gingen u voor bij de overstap naar AppleISP. Vaak zijn de kennis van het Apple platform, het operating systemen maar ook infrastructuur de oorzaak van problemen die ontstaan. U wilt als klant maar een ding en dat zijn veel tevreden bezoekers. Voor referenties zie onze contact pagina.

AppleISP is gespecialiseerd in Apple Website hosting, Xserve hosting,
Xserve webhosting, Xserve co-locatie, Xserve Raid oplossingen, Xsan oplossingen, Filemaker Pro en Lasso Pro hosting en ontwikkeling.

Co-locatie of colocatie?

Wat zijn colocatie diensten? AppleISP huurt in Amsterdam o.a. bij het Gyrocentre ruimte, interconnectie en bandbreedte voor ons serverpark. Hierbij gaat het om 19’ Server kasten waar wij onze eigen servers maar ook servers van klanten in plaatsen. Als u een eigen webserver in het internet wilt opnemen heeft u een aantal zaken nodig. Ten eerste de hardware, maar u heeft al gekozen voor Apple dus een Xserve of andere Apple Computer, daarnaast een plek waar uw server in veilige handen is, aan een goede stroomvoorziening met batterij en generator backup is gekoppeld en daarnaast een van de beste internet verbindingen in Nederland die ook nog eens dubbel is uitgevoerd zodat uw server 24/7 bereikbaar is.Uw server in ons rack met alle bovengenoemde diensten is de basis voor colocatie. AppleISP berekend een vast bedrag van € 75,- per 1U server per maand voor bovenstaande diensten. Voor dataverkeer of bandbreedte kunt u met ons contact opnemen. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en eisen.

Webhosting op een Apple Server?

Mac OS X is een van de meest stabiele en veilige operating systemen. Voordat Mac OS X er was had AppleISP reeds vele jaren ervaring met Webhosting op Mac OS 9. Een van de veiligste server platformen door gebruik te maken van Webstar op Mac OS 9.  Sinds OS X is er veel verandert, Apple richt zich nu meer op de internet markt en levert prachtige kant en klare server oplossingen in de vorm van een Xserve. Door het gebruik van OS X kwamen ook alle Open Source pakketten en Unix/Linux oplossing binnen bereik. Het is nu ook mogelijk om een eigen CMS systeem of Bulletin Board/Forum te hosten. Wij ondersteunen standaard een aantal oplossingen voor deze specifieke doeleinden.

U heeft al een hosting pakket incl. 5GB Dataverkeer, 100MB schijfruimte, 2 MySQL Databases, 5 pop e-mail boxen, FTP en naar keuze een CMS, Internet winkel of Forum voor € 99,- excl 19% BTW per jaar **.

Database oplossingen

Xserves met OSX server is een buitengewoon stabiel en geschikt platform voor de hosting van databases. Of het nu om een SQL variant gaat, Oracle 10g, Filemaker Pro 6/7/8, 4D of Progress database, OSX server is een perfecte oplossing. Wij leveren ook diensten voor Middelware op basis van Lasso Professional. Lasso is een veelgebruikt produkt en kan met de een veelvoud van databases overweg.

Ondersteunde databases: 

  • Oracle 10G
  • MYSQL
  • Sybase
  • 4D
  • Open Base
  • MySQL
  • Filemaker Pro 6/7/8

Meer weten over Hosting of andere diensten?

Neem contact op met AppleISP [email protected]


Contact Appleisp, OSX VPS, iWeb hosting, Mac Mini Hosting, OSX Hosting, Filemaker Pro Hosting, Lasso Hosting

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share