Pia Media maakt nieuwe website voor internationaal vergadercentrum Château Jemeppe

Pia Media maakt nieuwe website voor internationaal vergadercentrum Château Jemeppe van Pia Media-communicatie in beeld

Door: Pia Media-communicatie in beeld  20-06-2011
Trefwoorden: Websites

Op is de door Pia Media ontwikkelde website on-line gegaan. De website is in 5 talen gemaakt (Engels, Nederlands,Frans, Duits en Russisch) en is gericht op de internationale zakelijke markt voor exclusieve business-locaties.

Pia Media ontwikkelde het format, de inhoud en produceerde het beeldmateriaal van deze website, die een dynamisch beeld geeft van de hotel-en vergadermogelijkheden van dit kasteel in de Belgische Ardennen dat dateert uit de 13e eeuw.

Nieuw leven op oude fundamenten
Château Jemeppe is de afgelopen 14 jaar volledig gerestaureerd in oorspronkelijke staat, gecombineerd met moderne en geavanceerde business-en hotel faciliteiten.
Het Nederlandse consortium dat dit unieke kasteel-project realiseerde en exploiteert, hanteert hierbij het credo 'Nieuw leven op oude fundamenten', dat dan ook de 'pay-off' van de website is geworden.
Het kasteel biedt een scala aan faciliteiten voor groepen van 10 tot 500 personen. Het telt een groot aantal vergaderzalen, salons, presentatieruimten, verschillende restaurants, 72 luxe hotelkamers, sport -en recreatie-accomodaties zowel binnen de kasteelmuren als buiten op het landgoed van dat midden in de prachtige natuur van de Ardennen ligt. Château Jemeppe is een locatie die inmiddels graag en veelvuldig geboekt wordt door het (internationale) bedrijfsleven, overheidsinstellingen en Europese instanties uit Brussel en Straatsburg.

Actueel communicatiemiddel
Met de nieuwe website wil het management van Château Jemeppe een snelwerkend, overzichtelijk en actueel communicatiemiddel inzetten voor een optimaal contact met bestaande en nieuwe klanten.
In nauw overleg met het managementteam van Château Jemeppe verzorgt Pia Media het beheer ('content-management') van de site en is ook betrokken bij het communicatiebeleid van het concern.

Trefwoorden: Websites

Contact Pia Media-communicatie in beeld

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Pia Media-communicatie in beeld

Prof. Smalhout populaire spreker bij Pia Media van Pia Media-communicatie in beeld thumbnail
20-06-2011

Prof. Smalhout populaire spreker bij Pia Media

Prof. Smalhout populaire spreker bij Pia Media


Pia Media krijgt opdracht voor jubileumfilm Oorlogsgravenstichting van Pia Media-communicatie in beeld thumbnail
20-06-2011

Pia Media krijgt opdracht voor jubileumfilm Oorlogsgravenstichting

Pia Media krijgt opdracht voor jubileumfilm Oorlogsgravenstichting