Studiedag: Variaties in Kleinschalig Wonen

Door: Studiearena  22-05-2008
Trefwoorden: Wonen, Kleinschalig

Studiedag:
Variaties in Kleinschalig Wonen
Visievorming en Integrale Samenwerking

Op donderdag 5 juni 2008 organiseert StudieArena Zorg & Wonen i.s.m. VILANS de landelijke studiedag Variaties in Kleinschalig Wonen. In dit programma besteden wij aandacht aan de vorming van een visie op kleinschalig wonen en de mogelijke varianten in de praktijk. Speciale aandacht gaat uit naar de integrale samenwerking tussen de zorginstelling en woningcorporatie als het gaat om het opstarten en uitvoeren van kleinschalige woonprojecten.

In het middagprogramma staan enkele praktijkvoorbeelden centraal. In twee interactieve sessies delen de gastsprekers graag hun ervaringen over het opstarten en exploiteren van kleinschalige woonprojecten. Daarbij is extra aandacht voor de oorspronkelijke visie, het implementatietraject en de financiering. De voorbeelden zijn verdeeld naar intramurale of extramurale bekostiging en gerealiseerd op de hoofdlocatie of in de wijk.Waar: De Observant te Amersfoort
Wanneer: Donderdag 5 juni 2008
Tijden: 09.30 uur - 16.00 uur
Doelgroep: De bijeenkomst is bedoeld voor managers en beleidsmakers uit de sector Verpleging en Verzorging en managers Zorg en Wonen van woningcorporaties. Het programma is ook interessant voor beleidsmakers Wonen, Zorg en Welzijn van gemeenten, provincies en landelijke overheden.
Kosten: De kosten voor deelname aan de studiedag zijn € 375,- p.p. (excl. BTW).
Indien u gelijktijdig één of meerdere collega(‘s) aanmeldt, hanteren wij een gereduceerd tarief. Elke extra deelnemer ontvangt een korting van € 40,- p.p..
Inschrijving/info: 035-5394005 / www.studiearena.nl / [email protected]


StudieArena Zorg & Wonen is een organisatie- en adviesbureau dat in eigen beheer bijeenkomsten organiseert met als doel de overdracht van kennis, ervaringen, vaardigheden en methodiek tussen managers, professionals en beleidsmakers uit de werkvelden: Zorg & Wonen.

Trefwoorden: Kleinschalig, Wonen

Contact Studiearena

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share